Vägning och pass

Eftersom det inte blev någon invägning igår så vägde jag mig idag istället. Siffrorna är nog inte riktigt pålitliga då det blev en senare middag än vanligt och vi fick besök på kvällen så det blev kvällate vid 21.30! Vi brukar vanligt vid gå och lägga oss vid den tiden. Men nog med ursäkter nu, vågen visade nedåt iallafall. -0.15 kg ner så nu ligger vikteb på 71,6 kg. Nedåt är alltid nedåt så jag ska inte klaga. Måttet över höften har minskat med 1,5cm vilket är väldigt bra.

Träningen har fungerat bra den senaste veckan. Vi har varit iväg och klättrat, jag har tagit fler långpromenader och även kört lite tabata hemma. Det räcker med 20 minuter tabata hemma och man blir helt genomsvett! Perfekt att göra hemma på kvällen👍 Däremot känns jag mig lite konstig i kroppen, lite som om att jag håller på att bli sjuk. Det vore väl lagom att bli sjuk nu tills att jag börjar jobba😓 Vi får se hur det går…

Idag har vi varit och ordnat pass till lilldamen. Självklart visade hon sig från sin bästa sida och charmade killen som skulle ta hennes bild. Det gick riktigt smidigt och jag kan hämta ut det nästa vecka. Annars har jag och Melissa haft fullt upp här hemma med lek, matlådefix, städning och tvätt. Nu är det en lugn stund innan det är dags att ge sig av till kvällens corepass.

Ha en trevligt kväll!❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d