Undantagstillstånd i sjukstugan

Det har inte varit någon uppdatering här sedan helgen, anledningen är rätt enkel. Det råder undantagstillstånd här hemma.

Det började i måndags då jag vaknade med huvudvärk och kände mig allmänt trött, tänkte att det nog kunde vara efter vår intensiva helg men valde ändå att stanna hemma med tanke på hur läget ser ut just nu. Jag gjorde rätt val, jag blev sämre under dagen och Melissa fick feber på eftermiddagen. Hon sov på mig i soffan större delen av eftermiddagen och kvällen. Inte mig emot då jag kände mig lika trött som hon. Igår vaknade jag illamående, yrsel och huvudvärk. Melissa hade fortfarande feber så hon och jag var parkerade i soffan hela dagen🖥

Idag vaknade även Joakim med kraftig huvudvärk och ont i kroppen. Däremot är Melissa feberfri och på väg att börja bli sig själv igen. Jätteskönt att hon mår bättre men samtidigt så blir det väldigt jobbigt för oss då varken jag eller Joakim knappt orkar stå på benen😓 Idag har vi fått turas om att ligga i soffan och ta hand om Melissa som för övrigt är extremt mammig just nu. Huset får se ut som det gör, maten får bli som de blir och humöret är som det är. Just nu ligger Joakim och myser i ett skönt bad, jag ligger halvdöd i soffan framför Netflix och Melissa sover i sitt rum. Min första lugna stund för dagen 😴 Helt otroligt att man kan bli så utslagen av en förkylning

Vi försöker göra allt vi kan för att bli friska och förhoppningsvis så mår vi bättre imorgon🤞

Hoppas att ni andra håller er friska där ute!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: