Solsken och fortsatt sjukstuga

Idag mår vi alla i familjen mycket bättre. Och det beror nog inte bara på det underbara vädret☀️ På förmiddagen så tog vi en kort promenad och en rundtur i trädgården för planera lite 🌱

Vi har nu tänkt ut att vi ska ha en rosspaljé mot plåtskjulet så att det blir lite trevligare att se på när vi sitter på uteplatsen🌹 vi har även börjat fundera på hur vårt staket mot ena grannen ska se ut, vilka växter vi ska ha i olika delar av slänten och vart i slänten som vi ska lägga plattor. Det härliga vädret gör att man blir mer motiverad till att komma igång med allt vad som gäller trädgård🌱☀️ Jag har nu även satt lite paprikafrön så får vi om de vill ta sig😋

Tyvärr gjorde nog det fina vädret att jag (vi) tog ut oss lite för mycket. Jag är helt utmattad av dagen, har en hemsk huvudvärk och börjat få lite hosta😴 Jag har även varit i kontakt med jobbet och undrat vad som gäller inför att komma tillbaka. Jag måste vara symtomfri i 2 dagar innan jag får komma tillbaka till jobbet. Så förmodligen är jag hemma till mitten av nästa vecka😓 jag som redan är så trött på att bara ta det lugnt hela dagarna, man blir riktigt uttråkad! Men men, det är bara att köra vidare för att bli frisk. Någon som har några bra tips på vad man kan göra hemma för icke ansträngande aktiviteter?

Ta hand om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: