Ny läsning – Slutet

Vi fortsätter vår karantän här hemma. Både jag och Joakim känner oss betydlig bättre nu, så länge vi inte gör något ansträngande. Däremot har Melissa fått en besvärlig hosta som gör att hon har svårt att sova och är mestadels bara trött. Förhoppningsvis så släpper den snart och jag hoppas innerligt att både jag och Joakim slipper hostan. Och vad passar bättre än att jag börjar läsa denna bok i dessa coronatider?

Slutet av Mats Strandberg – En preapokalyptisk bok där jordens befolkning vet det exakta datum och klockslag för när en komet kommer träffa jorden och utplåna allt liv. Jag har nu läst över 100 sidor och jag är helt fast! Boken handlar om två ungdomar och hur dem hanterar vetskapen om den exakta tid som de har kvar att leva.
Både jag och Joakim har en förkärlek till pre-och postapokalytiska böcker och filmer.

Okej, om du nu känner oss så vet du förmodligen att Joakim bara läst ut typ 1 bok i sitt liv, om vi inte räknar Melissas barnböcker förstås. Så han är mest förtjust i filmerna. Men hör och häpna, Joakim har KÖPT sig en egen bok som han ska LÄSA. Den handlar visserligen om hur han ska bygga ihop en egen sportbil, men bokmalen i mig tar det som en vinst👏🏻 Eller så är det tecken på att jorden håller på att gå under… Så hans bilprojekt håller på för fullt och han passar på att rita och göra så mycket efterforskningar som möjligt nu när både han och jag är hemma. Däremot börjar det ta slut för böcker för mig att läsa nu när jag är hemma.

Jag skulle vilja veta lite vad du som läser bloggen vill att jag skriver om här, vad som du tycker är mest intressant att läsa om eller vad du skulle vilja se mer utav. Är det vårt vardagsliv, våra projekt, inredning, träning, mat och recept eller något annat?

Ta hand om er och kom ihåg att tvätta händerna 💕🧼

5 thoughts on “Ny läsning – Slutet

Add yours

  1. Hej! Det här var första gången jag läste din blogg och jag fastnade meddetsamma för bilden på boken då jag också är en bokmal….älskar att läsa och den där boken verkade väldigt intressant. Intressanta tankar som dyker upp …. vad skulle man göra om man visste exakt tid??? Skriv gärna om mer sånt. Vill gärna tipsa om gruppen ”länka med Kärlek” eller ”united influencers” det är många olika typer av vardagsbloggar….många som också älskar böcker brukar vara där…

    1. Den är värd att läsa även om den är klassad som ungdomslitteratur. Ja, man får väldigt många tänkvärda funderingar kring livet. Åh tack, jag ska kolla på dem grupperna 😊

  2. Provat ”stjärnklart” av Lars Wilderäng? Det är första boken i en serie. Jag har bara läst första men den var helt klart läsvärd och man får sig en tankeställare. Bok två och tre i serien är mer sci-fi säger Johan. Vi har den hemma om du vill låna ☺️/Grannen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: