Solig dag med trädklippning

Vilket underbart väder det här varit hela dagen ☀️ Jag började min morgon med att gå upp medan Joakim och Melissa fortfarande sov och fortsätta läsa i boken som jag började på igår, som jag nu läst ut📖 Slutet av Mats Strandberg kan jag rekommendera om du gillar apokalyptiska böcker och filmer👌 Den får en och börja fundera på hur man skulle vilja ha det den sista tiden i livet, och det är intressant att fundera på hur en själv skulle agera om man visste att allt liv på jorden kommer utplånas vid en viss tidpunkt. Skulle man förneka det, löpa amok eller försöka göra det mesta av livet som man har kvar. Intressanta men tunga tankar. Hur tror du att du skulle agera?

Härligt att vara ute

Jag har försökt passa på så gott det går med förkylningen att vara ute. I slänten har mina små citronmelissbuskar redan börjat få gröna blad och dragonen har satt fart. Det blev lite inneblommor som fick planteras om i nya krukor och jag klippte vårt lilla äppelträd. Melissa fick härja fritt i trädgården medan jag njöt av solen mot husväggen. På bilden ser ni även vårt(mitt) släntprojekt som kommer igång så fort det inte längre är risk för frost👌

Det är något med solen och våren som ger en så mycket energi☀️ Jag vill så gärna att våren ska komma nu och att jag blir frisk också för den delen. Jag börjar snart klättra på väggarna av att bara behöva ta det lugnt hela tiden😓 En del av äppelkvistarna fick komma in tillsammans med lite björk- och blåbärsris, så snart är det grönt och härligt i hallen när alla knoppar slår ut🌿

Hoppas att ni också har haft bra en lördag💕☀️

11 thoughts on “Solig dag med trädklippning

Add yours

  1. Jag är som du; klättrar på väggarna här hemma efter att ha varit hemma en vecka med förkyldning. Var också ute en sväng i solen & det är ju så underbart! Hoppas vi får en varm & fin vår nu!

  2. Men så mysigt ni har haft det idag! Tyckte att boken lät väldigt spännande så den tänker jag verkligen ta och kolla upp 😊

  3. Så fort solen tittar fram saknar jag en uteplats kan jag säga. Älskar att sitta ute, och njuta av solen. Intressant bok det där. Just nu känns det som om folk tror att jorden håller på att gå under ( eller är jag en förnekare)

  4. Så underbart att vara ute och börja plocka i trädgården, att se hur det börjar grönska och planera lite grann. tror det är bra för alla att vara ute och få lite frisk luft

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: