Pyssel med foton

Vädret denna helgen går ju inte att klaga på alltså☀️ möjligtvis att det var lite kallt på morgonen❄️ Joakim har varit så snäll och tagit hand om Melissa om nätterna nu när hon har hosta och vaknar så jag tänkte att han skulle få lite sovmorgon så jag tog henne på morgonen. Hon somnade om direkt i min famn så jag kunde sitta och läsa boken jag fått låna av våra snälla grannar📖

Stjärnklart av Lars Wilderäng, ännu en apokalyptisk bok. Än så länge faller den mig i smaken och det är intressant att läsa hur olika personer tänker och agerar i sådana här situationen, även om det är påhittat så ligger det säkert en del sanning i det.

Även idag har vi försökt att njuta av solen och vara ute på promenad. Förkylningen vill inte släppa taget ännu och jag blir fortfarande väldigt trött efter en enkel promenad. Så jag har försökt att hålla mig sysselsatt med lugna aktiviteter idag också. Jag håller på med ett fotoalbum just nu, ett gemensamt fotoalbum över min och Joakims tid tillsammans. År efter år, tänk att det är nästan 10 år att sammanfatta hittills med både bilder och text. Jag tycker om att spara på kort såsom tackkort, födelsedagskort och liknande så det kommer också finnas med i fotoalbumet. Jag har inte hjärta till att slänga iväg sådana saker om jag ser ett minne i sakerna. Som till exempel tackkort från min bror Daniels bröllop eller kortet jag och Joakim förlovande oss. Samtidigt så är det tråkigt om de bara ligger och skräpar i en låda, så det blir mer utav ett minnesalbum än ett riktigt fotoalbum. Jag ska även göra ett separat för vår bröllop, men först behöver jag skaffa ett till album.

Ett litet smakprov på bilder från 2011

Jag funderade lite över idag varför jag tycker om att hålla på med foto och att skriva. Det handlar både om att få utlopp för min kreativa sida, jag har ett stort behov av att vara kreativ, skapa, tänka och reflektera än vad många tror. Men det handlar också om att skapa minnen och lämna ett avtryck. Att bli bortglömd är en av mina värsta fasor. Att inte ha gjort någon inverkan i någon annans liv eller i samhället för den delen heller. Att bara försvinna ur folks tankar och medvetande, som om jag aldrig existerat.

Min man han kan🥰

Igår överraskade Joakim mig med ett par örhängen i vitguld som han gjort själv av material vi hade över sen vi gjorde våra ringar. Jag tyckte att han varit ute i garaget lite väl länge och höll på, och jag kan ju inte riktigt klaga när han kom in med dessa😍

Ha en fin söndagkväll och ta hand om varandra! ❤️

13 thoughts on “Pyssel med foton

Add yours

  1. Ja det har verkligen varit fint väder i helgen. Så skönt 😊 Det är kul att pyssla med foton tycker jag. Boken låter spännande😊

  2. Men Åh….vad underbart att han tagit tid och kärlek till att skapa så vackra örhängen till dig….vilken man!
    det är roligt med foton, tyvärr har vi alltför många liggande i lådor…sen finns en massa på telefoner och datorer, cd-skivor och lite här och var och jag måste erkänna att jag inte har riktigt koll på dem. Nu när man fotar så mycket finns det också så väldigt många bilder…

  3. åh jag minns jag gjorde en scrapbook när jag bodde utomlands. Synd jag inte vet vart den är idag men de är så mycket minnen för mig! Så kul att pyssla med 😀

  4. Vad roligt med ett fotoalbum! Jag är alldeles för dålig på att ta vara på mina foton men det är ju så roligt att ha! Vilka vackra örhängen du fick, enkla men så fina ♡

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: