Vårkänslor i hallen

Tänk att det skulle tajma in så pass att jag hade en ledig dag precis nu när jag blivit frisk. Inte mig emot i det här fina vädret☀️ Idag blev det en långpromenad på 8 km efter frukost tillsammans med familjen och grannen som är pappaledig med sin dotter. Fördelen med att bo i ett litet samhälle på landet är att det är nära till naturen.

Melissa fick självklart kolla på ankorna är vi gick igenom bondgården. Det kommer bli så roligt att åka på utflykter hit och dit med henne och titta på djur🐄🐑 Det blir kanske en utflykt framöver till bondgården vi hyrde hus undertiden vi byggde vårt hus

Vi har bott i vårt hus i två år i sommar, men vi har fortfarande inte kommit helt till rätta när det kommer till inredningen i huset. Vi har velat bo in oss och inte köpa massa saker som vi sedan ångrar. Jag har länge tittar på en stol att ha i hallen, och idag hittade jag en från EM möbler som både jag och Joakim tror kommer bli perfekt! Att den dessutom var på rea var ju ännu bättre😍 Så nästa borde den komma och pryda vår hall som börjar bli klar🙌

Vi har även pratat om tavelväggen över vår bäddsoffa och bestämt hur vi ska ha tavlorna där. Än så länge hänger det bara en tavla där, men snart kommer jag kunna fylla på med fler. Temat för tavelväggen är natur/landskapsbilder från ställen vi har varit på, och självklart är det vi som fotat alla bilder.

Nu har även våren börjat komma in i hallen, björkriset börjar slå ut och skapa en härlig atmosfär🌱

Nu bär det snart av till stan för att handla material så att Joakim kan tillverka två hyllplan som jag beställt till sovrummet och det andra allrummet och även material till sängborden som han ska göra till vårt sovrum. Nog sätter jag honom i arbete allt 😅 Jag ska även passa på att handla ett till fotoalbum, lite pennor och annat.

Vad hittar ni på idag?☀️

24 thoughts on “Vårkänslor i hallen

Add yours

 1. Åh, jag tycker det är så kul och så svårt med inredning också! Marcus och jag börjar hitta vårt mojo i lägenheten men det känns ju som att det aldrig blir klart!

 2. Finns inget roligare än inredning och att få fixa och greja hemma. Så kul när man har visioner om hur man vill ha det för att sedan se resultatet! Love it! Vad mysigt att ni gick igenom bondgården! Så sött med alla djur! Kram och ha en fin dag nu!

 3. Det var ju väldigt passande! Sån tur att du blev frisk och ledig samtidigt. Sååå fint där är! Blir avundsjuk haha

 4. Lät underbart med en lång promenad efter frukosten. Här har det var 11 grader varm och sol idag 🙂 super fin stol, den kommer nog bli jätte bra 🙂

 5. Åhh det är ju så härligt att vara ute i naturen 😊 Speciellt såhär års. Kan tänka mig det är lätt att ta sig ut när ni bor på landet.
  Tavelväggar är så himla fint. Speciellt kul med egna bilder 🌸

 6. Det där var verkligen en långpromenad, dubbelt så lång som min…men visst är det härligt att komma ut i naturen. Det är så bra när man har en karl som kan bygga det man beställer….så har jag det också, men sen får man ju vara så snäll och följa med och fixa materialet… jag väntar dock på en utbyggnad av min bokhylla som är alldeles för liten…trots att den täcker en hel vägg, men vill ha de upp till taket och över dörren och vidare till nästa vägg…

  1. Åh vad härligt med en så stor bokhylla! Jag försöker få till det med mina böcker här hemma också, lämnade många böcker hos mina föräldrar när jag flyttade hemifrån men det börjar fylla på nu igen 😊

 7. Skönt att du har blivit frisk och att du var ledig idag, härligt det är ju inte helt fel. Visst är det härligt att våren är här 🙂

 8. Så skönt att kunna vara ute i naturen. Vädret är ju så fint nu. Tar ju sina lilla tid innan man bott in sig ordentligt och vet hur man vill ha det.

 9. men åh så underbart att kunna gå ut och se massa natur! Så fina bilder.
  Skönt du är frisk! här är jag inte helt frisk än. så jobbigt och vara sjuk!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: