Tillbaka på jobbet och första grillningen

Då var det tillbaka till verkligheten för min del igen. Klockan ringde vid 5.15, och det var ljust ute☀️ Så underbart och det var så mycket lättare att gå upp. Tänk att ljuset gör så mycket! Tyvärr blir det inte så långvarigt denna gång då vi växlar över till sommartid i helgen🙈

Jag var på jobbet vid 06.30 och började med morgonkontrollerna på kamerorna. För dig som inte vet vad jag jobbar med så är jag biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, och jobbar inom ett område som heter nuklearmedicin. Så jag jobbar med att göra diagnostiska undersökningar på patienter med hjälp av radioaktiva isotoper som är fästa vid en bärarmolekyl som tar sig till det organ vi ska undersöka och ta bilder på för att bedöma funktionen🤗

Jag fick även en härlig förmiddagspromenad i Linköping när jag skulle gå till tandläkaren. Inte alls illa när jag annars bara är inomhus på jobbet☀️

Jag har varit ganska så disträ på jobbet idag, jag vet inte varför men så är det ibland. Jag fick jaga patienter inför morgondagen då flera avbokade så vi bara hade en patient inbokad på 7 personal! Det funkar ju inte, efter mycket om och men så lyckades jag få in en patient till. Det är ju iallafall något. Men nu finns det tid att jobba med administrativt iallafall…

Det var riktigt skönt att komma hem vid 17 kan jag säga. Joakim och Melissa har hållt på med hyllorna och det kommer bilder på dem imorgon🤗 När jag kom hem så blev den obligatoriska familjefikan där vi pratar om dagen och annat smått och gott. Jag fick dricka mitt te på golvet som vanligt då Melissa inte riktigt accepterar att jag sitter på en stol utan henne i knät😅 Efter fikan blev det en promenad och vi båda blev så sugna på grillat så vi bestämde oss för att grilla egna hamburgare istället för att göra omelett. Bara för att man har en matsedel så betyder det inte att man inte kan improvisera🤗

Full koll på grillen
Så gott med nygrillat😋

Hoppas att ni haft en bra torsdag! Ta hand om er 💕

detkaosvikallarvardag

15 kommentarer på ”Tillbaka på jobbet och första grillningen

 1. Har hört att många avbokar sina tider nu pågrund av rädsla… Men åh så gott med grillat i solen, underbart 😍

 2. Ljuset gör verkligen så mycket med humöret! Så skönt att kunna va ute tidigare och senare och det ändå är ljust.
  Wow låter som ett intressant jobb!
  Grillat är ju något av de godaste😍

 3. Låter som riktigt fin dag. Intressant att veta vad du jobbar med, grillningen alltså åh vad mysigt!! Hoppas du har en fin kväll! Kram!

 4. När jag hör biomedicinsk analytiker tänker jag blodcentralen direkt. De flesta verkar vara det där. Är dåligt insatt, men är det nivå sjuksköterska då? Ni kanske behövs någon annanstans inom vården? Är uska själv, men har i princip alltid jobbat inom LSS. Erbjöd mina tjänster till sjukhuset. Kanske kan frigöra annan personal tänker jag. Min dotter fick jobb på akuten direkt, som extra. Hon är inom äldreomsorg nu, men har jobbat på röntgen tidigare. uska också?

  1. Ja, typ i nivå med sjuksköterska men helt egen utbildning. Vi får se om vi blir omfördelande eller hur det blir. Så bra att ni har erbjudit er att hjälpa till💕

 5. åh, det där är ett spännande och viktigt jobb, hoppas det inte blir alltför många avbokningar framåt, man behöver ju ha patienterna för att göra jobbet och administrativt…ja, det behövs ju också men är kanske inte lika stimulerande. Jag tyckte nog att det var ett bra byte att göra hamburgare i stället för omelett och hemgjort är ju bara bäst.

 6. Mycket avbokningar överallt, tandläkare, läkare, frisören och allt vad det heter…. Människor är väl en aning rädda kanske, jag kunde gå tre ggr till tandläkaren denna veckan för att göra klart mitt just på grund av lediga tider då människor avbokat. 👌 Gott med hamburgare 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: