Coronafri helg!

Lite seg dag på jobbet idag då vi endast hade två patienter på hela dagen. Vi lyckades underhålla oss ett tag med att utforska vart nya dagkirurgin låg, jobba med metoder, städa och fylla på i diverse rum och det slank efter ned en glass. Vi passade även på att kontrollera våra perifera venkatetrar eftersom vi upplevt att en del av dem läcker. Även jag fick mig en liten infart i armvecket. Känsliga läsare bör inte titta på bilden! För övrigt så funkade de infarter vi testade alldeles utmärkt!


Eftersom vi inte hade så många patienter och vi kan inte roa oss med att sticka oss själva hela dagarna så passade jag på att flexade ut tidigare från jobbet, Så nu sitter jag hemma i lugn och ro på altanen och skriver medan Joakim och Melissa är ute på promenad. Mitt enda sällskaps är Bamakos döda mus som hon så fint har lagt så fint framför altandörren. Även om jag bara jobbade två dagar denna vecka så är det väldigt skönt med helg! Nu i eftermiddag så ska vi sätta upp hyllorna som Joakim har gjort, bilder på detta kommer snart! Vi ska även åka ner till Jönköpingstrakten för Joakim ska köpa en bil som han ska bygga en sportbil utav (undrar om jag är alldeles för snäll fru som låter honom hålla på såhär?) och det blir nog även ett besök av mina föräldrar på söndagen.

Coronafri helg

Idag blev jag så himla trött på allt som har med COVID-19 att göra. Det har varit flertalet mejl från klinikchefen de två senaste dagarna, personer som är så rädda, det känns som att nyheterna bara rapporterar om detta (visst, det är ett väldigt aktuellt ämne) och självklart blev det även samtalsämnet vid lunch. Men just nu vill jag inte se, läsa, prata eller höra om Corona mer, och därför har jag bestämt mig för att ha en coronafri helg! Jag ska inte kolla på några nyhetssajter, undvika alla artiklar som folk delar på Facebook och undvika att prata om det med någon. Jag isolerar mig från coronan🙈Istället ska jag fokusera på livet. Jag ska fokusera på min familj och vårt egna välmående, njuta av solen och bara ha en allmänt trevlig helg.
Är det någon mer än jag som känner att de vill lägga fokus på något annat just nu?

Jag önskar er alla en trevlig helg!☀️❤️

10 thoughts on “Coronafri helg!

Add yours

  1. Låter som en riktigt behaglig dag på jobbet, ibland kan det verkligen vara skönt att få gjort så mycket som möjligt på jobbet som man inte får tag i annars men det får inte ske för ofta alltså. Ha en fin helg nu! Kram!

  2. Håller med dig helt. Har varit så insatt hur många som lever och dör. Oroat mig så mycket. Skrämt mycket upp mig med. Skall nog också fixa en Corona-fri helt. Kommer bli bra för mig och familjen!

  3. livet rullar på för mej med här 🙂 tycker att det enda man ser på tv och tidningar är just corona tråkigt <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: