En härlig tisdag

Andra symtomfria dagen, nu klassas jag alltså som frisk🙌 Jag måste ändå säga att trots att det har varit tråkigt att vara sjuk så har jag ändå kunnat njuta av det. Vädret har varit suveränt de senaste dagarna, det har varit mycket familjetid då Joakim är pappaledig och jag och Joakim har fått mycket egentid ihop vilket inte alltid är lätt att få på vardagskvällar. Så det har på ett sätt varit väldigt skönt att vara hemma ☀️

Dagen började med frukost och en solig morgonpromenad med hela familjen ☀️ Efter det åkte vi och veckohandlade. Tycker inte att det är så upplockat på det city gross som vi handlar på. Möjligtvis en del på pasta- och rishyllorna, det verkar vara det som folk tänker leva på numera. Vi har inte bunkrat något än så länge i den här coronakrisen. Vi brukar alltid köpa storpack och tycker om att alltid ha ett extra paket hemma för man vet aldrig när man kan tänkas behöva det, så vi har inte haft något behov av att bunkra. Som vanligt när vi handlar så känns det som att vi är betydligt fler än 3 personer i familjen 😂 Det blir alltid fulla kassar och maten går alltid åt också. Det blir väl så när man lagar mycket mat.
Det var iallafall skönt med att komma ut en sväng, jag har inte lämnat huset på mer än en vecka förutom lite promenader. Melissa satt nöjt i vagnen och åt sin banan medan vi handlade på. Så himla bra när butiker erbjuder gratis frukt till barn som är med och handlar.

Efter vi kommit hem och packat upp all mat så passade vi på att sätta oss och njuta av solen med kaffe, te och frukt. Melissa somnade i bilen på hemvägen, så jag kunde även passa på att sitta och läsa i vårsolen. Helt underbart🤗☀️

Annars har det varit en hel del bus och lek med Melissa idag. Det är helt otroligt hur mycket hon utvecklas hela tiden egentligen när jag tänker efter. Idag kunde vi sitta och kasta boll till varandra. Och idag lyckades jag äntligen fånga detta på film👇

Som ni ser på filmen så är hela byxor en hårdvaluta här då hon snabbt sliter ut dem. Och det här med att slita av sig strumporna tillhör ju vardagen med, så såhär kan hon se ut: trasiga byxor, bara en strumpa och ett leende på läpparna.

Nu sover Melissa igen efter dagens tredje promenad. Nu sitter jag och myser i soffan med laptopen i knät. Har ett sådant härligt lugn i kroppen och känner mig allmänt lycklig.

Hoppas att ni får en trevlig tisdagskväll!❤️

17 thoughts on “En härlig tisdag

Add yours

  1. Åh, så skönt att du är frisk nu trots att sjuktiden även varit mysig 🙂 Vi har inte heller bunkrat någonting här hemma. Affärerna kommer ju inte stänga ned liksom.

  2. Skönt att du blivit frisk, var nu rädd om dig så att du inte drabbas av något annat. Mysigt at leka och busa lite grann med lilltjejen, kvalitetstid och minnesskapande…

  3. Låter som ni haft en bra dag 😍 Det är ju skönt att det finns kvar lite mat i butikerna 🙈 Jag har själv inte bunkrat något heller.
    Tog också första lagen ute i trädgården igår. Helt underbart 🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: