En annorlunda morgon

Morgonen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag släppte ut katterna 5 minuter innan jag skulle gå ut och börja skrapa rutorna på bilen. Det var ju – 9 grader när jag gick upp på morgonen. När jag väl står och skrapar rutorna så hör jag helt plötsligt ett djur som gallskriker. Min första tanke går direkt till katterna som jag precis släppt ut, men jag tyckte inte att det lät som en katt som skrek. Efter ett par sekunder så ser jag något komma mot mig över grannens garageuppfart. Tillslut inser jag vad det är som jag ser. Det är Bamako som kommer med en hare i munnen!! Den stackars haren fläktar med benen och skriker så högt den kan. Jag springer efter Bamako och försöker gå henne att släppa haren, lyckas vid ett tillfälle och haren sätter fart över trädgården men tyvärr är Bamako alldeles för snabb och klipper den en gång till och far iväg med den i munnen. Det ända som nu är kvar efter den är blodiga spår på vår altan😭

Tänk att hon ska vara en sådan jägare!

Det har flutit på bra på jobbet och jag flexade hem strax efter klockan 15. Så skönt att komma hem tidigare! Joakim och Melissa har varit på 1-års kontroll på bvc idag och allt såg bra ut. Hon följer sina kurvor som hon ska och vaccinationen gick utmärkt! Var mest oroligt för hur Joakim som hatar nålar skulle tycka det var, men det gick bra 😊 Jag passade även på att ge mig ut på en löparrunda på 4 km. En kort och hyfsat lugn runda för att känna in kroppen lite efter att ha varit sjuk. Och det märks att kroppen har varit ur form nu med förkylningen, men förhoppningsvis känns det bättre nästa gång!

Med solen i ryggen blev det en löprunda

Hoppas att ni har haft en bra tisdag!❤

detkaosvikallarvardag

22 kommentarer på ”En annorlunda morgon

  1. Fy vad obehagligt! Det är ju inget konstigt för katterna men kan bara föreställa mig hur hemskt det måste sett ut för dig!
    Vad skönt att allt gick bra på bvc och med vaccinet!

  2. Men fy vad obehagligt att din katt hade tagit en hare… det värsta med katter att de är sådana jägare. Vad härligt att hon följer sin kurva och att allt såg bra ut 🙂

  3. Men usch då. Visste inte att katter fångade harar 🤢🙈 Vad skönt att det gick bra för Melissa. Skönt med en löptur😊

  4. Ja katter är ju jägare av naturen, måste varit jättestolt över att få fatt i en hare. De brukar ju slinka ner i ett hål illa kvickt. Det är hemskt att se men naturens gång också.

  5. Ååh vilken morgon haha. Jag är glad att mina är inne katter skulle inte klara av alla byten dom skulle komma hem med haha 😂 härligt med en löprunda 😊

  6. Här var det också svinkallt igår morse. Varmare och skönare idag redan igen. Vilken modig katt som tagit en hare.

  7. Oj vad obehagligt ändå, jag hade tyckt det var väldigt otäckt även om katter nu ju är riktigt vassa jägare av naturen. Dock kan jag tro att hon var väldigt nöjd 🙂 Skönt att besöket på bvc gick bra!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: