Sängbordsprojektet

Vi har länge velat skaffa nya sängbord till sovrummet. Vi var riktigt trötta på de tråkiga sängborden från Ikea och tyckte inte att de passade in i vårt sovrum. För några veckor sedan bestämde vi oss för att vi skulle tillverka egna vägghängda sängbord eftersom det var så dyrt att köpa och vi hittade inte riktigt några som föll i smaken för en rimlig peng. Efter en dels funderande bestämde vi oss för en design. Förra veckan åkte vi och köpte material på K-rauta och Bauhaus. Vi bestämde oss för att göra sängborden i furu och sedan betsa dem i med samma gråa bets som vi hade på vårt hyllplan och ha ett par enkla knoppar. De fick sig även lite stearinbehandling på undersidan av lådan så att den ska glida lite lättare mot botten.

Äntligen på plats

Jag är sjukt nöjd med resultatet! Nu måste jag bara hitta mig en ny sänglampa då min gamla fick hoppa över till Joakims sida av sängen. Jag tyckte inte den var bra att använda som läslampa och han ville mest bara ha den för han tyckte att den var snygg och passade bra ihop med sängborden.

Liknande sängbord kostar omkring 2000-3000kr styck i samma storlek, och våra kostade 1100 kr tillsammans! Så det blev ett riktigt klipp samtidigt som man får nöjet med att skryta att vi gjort dem själva! Eller Joakim har gjort dem men det var min idé och design, som sagt team work! 🤗

Vad tycker ni?

detkaosvikallarvardag

21 kommentarer på ”Sängbordsprojektet

  1. Wow vad påhittiga ni är. Dom vart super fina. Trodde inte det kunde bli så snyggt men dom kunde fått flytta in hos mig också och vad roligt att ni kan säga att ni gjort dom själva. Bra jobbat. Så fina.

  2. Super snyggt!! Att komma på idé och design är minst lika viktigt som själva tillverkningen 😉 Det är alltid roligare att skapa själv, duktiga ni är!!

  3. Vad händiga ni är. Önskar verkligen att jag hade den ådran. Både jag och min man är födda med varenda tumme mitt i handen. Ingen bra kombo haha. Det blev verkligen supersnyggt, och praktiskt att inte ha det på golvet

  4. De blev riktigt fina! Tycker själv att det är roligt att göra saker själv, blir ju som sagt oftast väldigt mycket billigare och hur kul är det inte då att få säga att man gjort det själv. Duktiga ni är 🙂

  5. Vad duktiga ni är på att fixa. Vad fina dom blev. Kul med egendesignat 😄

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: