Fredagsvärk och en liten fotgängare

Vilken träningsvärk jag har idag! Igår kväll så körde jag ett 30 minuters tabatapass här hemma. Hade först tänkt att gå på coreträningen som skulle vara ute, men eftersom det regnade/haglade och blåste som bara den så blev den inflyttad. Eftersom det är som det är i samhället så skulle man ha med egna gummiband och en matta, och då kände jag att jag lila väl kunde träffa hemma framför Netflix istället 🙈 Jag har ju ingen träningsmatta och sist jag tränade i gympasalen utan matta så var jag så öm kring höftbenen och ländryggen efteråt! Men träningen blev inte mindre effektiv för att jag gjorde den hemma, och det känns rätt bra i magen och i rumpan kan jag säga😂

Hon går!

För er som följer mig på Instagram så har ni kanske redan sett hur Melissa har kommit igång och börjat gå ordentligt nu. Så himla roligt, och hon tar nu egna initiativ till att gå. Innan fick vi alltid pusha henne lite innan hon kom igång. Sköterskan på bvc sa till Joakim sist när de var där att Melissa verkade väldigt smart, och partisk mamma som jag är så kan jag inte annat än att hålla med. Hon pekar på allt och säger “vaädä” vilket låter ungefär som “vad är det”. Hon försöker även härma när jag säger vissa ord som till exempel lampa eller räv. Tänk att man kan bli på imponerad av sitt egna barn! På något sätt börjar hon kännas så stor. Det är så kul att se hur hon utvecklas🤗

Idag har det varit en lugn dag på jobbet men ändå funnits att göra hela tiden. Sådana dagar tycker jag om. Jag slutade vid 15 idag och fick komma ut och njuta av solen på min promenad till bilen. Riktigt aprilväder är det iallafall, ena stunden blåser det och haglar och nästa stund skiner solen och det är hur skönt som helst ute. Som vanligt när jag kom hem så tog vi en fika och prata om hur vår dag har varit. Jag verkligen älskar den stunden på dagen, inte just för att det är fika, utan för att vi sitter ner och pratar och lyssnar på hur den andras dag har varit. Kommunikation är A och O i ett förhållande! Efter det blev det fredagsbadet för Melissa och en promenad på det. Så nu ligger hon och sover i vagnen medan Joakim håller på att lägga upp annonser på bildelar från Mazdan han inte behöver och jag sitter här och skriver 🙂

Imorgon ska jag och Melissa åkta till Valla Gården i Linköping och träffa Nina och Alice. Vi ska vara ute och leka i lekparken och titta på djuren. Jag tänker att det inte borde vara någon fara med tanke på dagens situation, det är ju inte direkt som att vi ska sitta i varandras knän eller slicka varandra i ansiktet. Vi ska vara ute i friska luften och leka. Det kan vara skönt för Joakim också att få lite egentid här hemma så han kan fixa med det han vill utan att någon stör. För övrigt har vi inte så mycket planer för helgen, utan får ta dagarna lite som det kommer. Fast visst finns det alltid saker som behöver göras. Min “att göra” lista bara växer och växer just nu, så jag ska försöka börja jobba av den snart har jag tänkt 🙂

Har ni några helgplaner?

För att få lite fredagsfeeling så bjuder jag på denna bild🤗 Trevlig helg allihopa! ❤️

22 thoughts on “Fredagsvärk och en liten fotgängare

Add yours

 1. Härligt att du körde ett bra pass hemma istället! Vad mysigt med valla, var där i somras. Supermysigt att gå runt där, hoppas ni får en bra dag 🙂

 2. Ja det har varit riktigt konstigt väder i Jönköping också idag. Lite av varje. Vad söt hon är 😄 Skönt med träning💪🏻

 3. Så duktig du är som ändå gjorde träning 👏🏻.
  Vad glad man blir som åxå anhörig med när barn tar sina första steg. Säger ord som man förstår. Samtidigt vill man inte att de ska växa upp snabbt 😆.

  Skönt att ha ett lugnt avslut på veckan. Både på jobb & hemma.
  Jaa! Kommunikation är verkligen A & O i ett förhållande 🙂.
  Vad mysig lördag det låter. Hoppas att det blir det med.
  Kram❣️

 4. Tror inte heller det är så farligt att vara ute. Frisk luft skadar aldrig tänker jag… Vi kommer bara ta det lugnt och tänkte montera möbler till barnbarnens lekhörna här

 5. Jag kan tänka mig att det är mindre kul utan en matta. Jag var nära på att köpa en nu när jag börjat träna hemma men kom på att vi hade en modell större till vårt promenadband som ej används. (vi hade en matta under för att skydda golvet mot märken) Den är perfekt. Det är typ samma fast lite större.

 6. Så skönt med lite hemma träning jag brukar att köra lite youga här hemma i bland 😀

 7. VAd roligt att lilla M börjat gå på riktigt nu. Så mkt hon kommer att upptäcka varje dag nu framöver. Jag brukar också köra på hemmaträning. Funkar hur bra som helst.

 8. Hemmaträning är toppen och framförallt nu. Samt nu händer det grejer, är så roligt då de börjar gå, då får man en period flytta grejer så långt in det går, fnisss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d