Nedräkning till helgen

Idag var det riktigt svårt att gå upp! Ville bara ligga kvar och mysa i den varma goa sängen, det blir inte bättre av att jag gick och la mig igen i 10 minuter innan jag skulle åka till jobbet! 😅 Men vi har det lite som tradition på morgon att komma in en stund och mysa lite innan man säger hejdå och åker till jobbet 💕 All kvalitetstid är bra!

Träningsvärken efter gårdagens springtur börjar komma 🏃‍♀️

Skönt att kunna springa i shorts och linne ☀️ Jag invigde mina nya träningskläder från Under Armour, så luftiga och sköna att träna i! Och det var skönt att komma igång med löpningen igen efter någon veckas uppehåll!

Nedräkning inför långhelg!

Nu är det nedräkning av timmarna inför helgen för min del! Jag kanske till och med flexar hem lite tidigare idag. Jag är ledig måndag och tisdag nästa vecka, vilket innebär långhelg. Det ska bli så skönt🤗 Anledningen till långhelgen är att jag och Joakim har bröllopsdag på tisdag, 2 år💕 Tiden går så fort! Så på lördag ska vi åka på spa och Melissa får sova borta första natten utan oss!

Vi har valt att åka iväg trots att läget är som det är. Vi har fått speciella tider då vi ska infinna oss på olika delar så det inte blir för mycket folk på samma ställe. Dessutom har vi tänkt att umgås bara Joakim och jag i helgen så vi kommer inte komma i kontakt med så mycket människor. Vi åker inte till någon storstad, utan till badhotellet i Tranås 😊 Och så tänker vi att folk borde ha sunt förnuft och hålla sig hemma om de är sjuka och inte ge sig ut, det borde bara vara friska personer som vi kommer i kontakt med 😊 Helt sjukt egentligen att jag ska behöva motivera varför vi väljer att åka, men känner ändå att det kan vara bra att göra det nu när läget är som det är.

Nu är det bara 4 timmar kvar tills jag slutar och får åka hem till familjen 💕

Hoppas ni får en härlig fredag och en trevlig helg! ☀️

17 thoughts on “Nedräkning till helgen

Add yours

    1. Men klart du inte ska behöva skriva varför ni väljer att åka ❤️ vad kul att ni firar på. Tisdag hopps ni får en fin dag

  1. Hoppas och tror att ni får en supermysig helg och tycker dina argument är bra! Det borde inte vara några sjuka människor där och man ska ju stötta! Mysigt att ni alltid gosar 10 min innan ni åker ♡

  2. Jag har längtat efter helg hela veckan eftersom jag jobbade förra. Det är så skönt i sängen på morgonen 🙈 Tror jag har lika dant linne och jag tycker det är så skönt. Skönt med en löptur i det fina vädret 💪🏻

  3. Det har verkligen varit helt underbart att redan i april kunnat gå runt i shorts och linne. Att springa i det måste varit ljuvligt. Ha en härlig helg med don familj

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d