Recension “Skamvrån” av Sofie Sarenbrant

Jag fortsätter på samma författare som förra veckan, Sofie Sarenbrant. Denna gången var det Skamvrån vilket är hennes sjunde bok om Emma Sköld. Precis som hennes andra böcker så tar även denna upp ämnen som är aktuella i dagens samhälle. I den här boken är det fokus på psykisk ohälsa.

Emma är precis tillbaka efter föräldraledigheten och får snabbt sätta sig in i ett nytt fall där en känd programledare hittats död i en skog i Dalarna. En ung tjej ligger sig på spårvagnsrälsen med slutna ögon, och en man ligger i en djup grav i skogen och börjar inse att det är där hans liv kommer sluta. Emma får tillsammans med sin nya kollega försöka hitta sambandet.

En spännande deckare. Tankar kring hur svår föräldrarollen är och vad människor döljer för känslor för varandra. Skamvrån är ett passande namn då boken tar upp saker som ofta är lite tabu att prata om.

15 thoughts on “Recension “Skamvrån” av Sofie Sarenbrant

Add yours

  1. Härligt att läsa en bock det var länge sedan jag började att lyssna på en bock i går den här ska jag absolute lägga till på min lista 🙂

  2. Denna har jag lyssnar nyligen på hos Storytel. Jag är ett fans av Sarenstam och väntar till de släpper hennes nyaste som ljudbok 25 maj.Kanonbra bok så alla som ser Elinas inlägg läs denna

  3. Åh vad härligt med boktips! Jag läste precis ut min bok som jag har njutit av de senaste veckorna. (har inte så mycket tid till läsning så tyvärr tar det för lång tid mellan gångerna jag plockar upp boken). Men är i behov av lästips så det här passade ju utmärkt! 😀 // Petra Elisabeth

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: