En ledig måndag

Det har varit så skönt att vara ledig idag också! Det var frukost strax innan klockan 8, och efter det blev det promenad med några av grannarna i området. Så fort vi kom tillbaka så packade jag och Melissa in oss i bilen och åkte till Blomstertorget, min nya favoritbutik! Ett under att Joakim vågar släppa iväg mig dit själv! Jag fick med mig två aroniabuskar, backtimjan, kryddsalvia, rosmarin, temynta och en hink och vattenkanna till Melissa när som hon kan ha när hon hjälper till i trädgården. Medan vi var borta så passade Joakim på att klippa gräset och fixa i garaget.

Så söta så jag kunde inte motstå!

Efter en snabblunch var det iväg till City Gross och veckohandla. Snabbt och smidigt gick det för det var inte alls mycket folk. Vi hann packa upp och ta en fika innan regnet kom. Så det blir inget planterat för min del idag då det ska regna resten av dagen. Det tackar våra växter för!🌱 Så imorgon får jag fortsätta med planteringen. Rabarberplantorna som vi hämtade hos mina föräldrar hann vi plantera igår när vi kommit hem.

Vi slog till på stort och gjorde egen glass inför vår bröllopsdag imorgon. Vi testade ett nytt recept som vi fått av en granne, väldigt enkelt och vi får se hur resultat blir sedan när glassen är klar 😀 Receptet kommer imorgon! Vi får se om vi kan hålla oss eller om vi provsmakar redan ikväll 😋🍨

10 thoughts on “En ledig måndag

Add yours

  1. Åh jag hör att jag skulle också älska den affären! Vilka gulliga saker du hittade till Melissa med, vattenkanna var ju bara så söt 😍

  2. Wow, ser framemot receptet i morgon, såg väldigt gott ut. Jag håller med om att det är svårt att låta bli att handla om man både har trädgård och en bra butik att handla växter i. Rabarber är gott, våra är redan ganska stora

  3. Jag är också farlig att släppa iväg eller jag rymmer nog mest själv till trädgårdsbutiker och sånt. Vår rabarber vill sig inte riktigt. Varje år kommer den upp lite fast jag tror att den är död men det händer liksom inget med den

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: