Fredagsfeeling med granola

Hur härligt är det inte med fredag då? Självklart var det ösregn när jag slutade idag så jag var lagom blöt när jag kom till bilen. Men det fick inte förstöra min fredagsfeeling. Så skönt att komma hem redan vid 14.30 en fredag.

Jag gjorde en ny omgång granola idag. Tycker att gott med egengjord och det är ju så enkelt att göra också. Den här består bland annat av bovete, samma olika frön, kokosolja, kokosflingor och nötter.

Efter lite fredagsbad för Melissa, promenad och lite allmänt fix här hemma så blev det kycklinglasange och hemgjord glass till kvällen. Den här gången testade vi att ha i hallon, så gott det blev! Perfekt att ta framför tv:n en kväll som denna 🙌

Imorgon får vi besök av Joakims föräldrar😊

21 thoughts on “Fredagsfeeling med granola

Add yours

  1. Aldrig testat att göra egen granola, men det vore kul att prova! Annars gillar jag Paúluns granola med smak av hallon & kakao 😀 KRAM

  2. Men alltså! Får jag komma och bo hos dig? Du verkar vara så otroligt duktig i köket! Önskar jag var hälften så duktig, hahah!

  3. Har aldrig testat att göra sådant själv alls ❤️ men det ser ju väldigt lätt ut att göra det

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: