Lördagsbesök med garageprat

Även om det är helg så var jag uppe tidigt idag. Vid 07.00 satt jag framför min bärbara dator inne i kontoret och skrev för fullt. Jag har tidigt min kloka mors råd och försöka att få till att skriva minst 1 timme i veckan, och för att göra det ostört så är det bara att stiga upp tidigare än resten av familjen. Inte mig emot då jag är en morgonmänniska, och tycker att jag är som mest effektiv på morgonen/förmiddagen. Nu har jag iallafall skickat in en novell till en tävling. Lite spännande och Joakim har godkänt den så det är ju alltid något 😅 Jag räknar inte med att vinna direkt, men det vore ju kul att kunna få lite kommentarer och tips iallafall 😊

Annars har det varit full rulle idag efter frukost. Och apropå frukost så blev det en riktig kanonfrukost med den nya granolan😍

Efter morgonpromenaden satte vi igång och förberedde köttfärspajen inför att Joakims föräldrar skulle komma på lunchbesök. Tycker det är så smidigt när allt är förberett och det bara att stoppa in i ugnen när de kommer. Efter det fick Melissa följa med Joakim ut i garaget medan jag härjade runt i huset. Duschade orkidéerna och plockade iordning alla Melissas leksaker, helt otroligt att det kan bli så mycket leksaker 🙈

Melissa har fått leka av sig lite med sin farmor och sprungit runt i huset. Vi har varit på lekparken och gungat och åkt rutschkana. Joakim har fått prata av sig lite om sitt bilprojekt, sin cnc-fräs och svetsning med sin far. Så skönt att han fått prata av sig lite med någon annan då han snart tjatar hål i huvudet på mig med allt det där. Han vänder allt jag pratar om till att handla om sin bil, fräs, svets eller något annat garageprojekt. Han kan behöva prata lite med någon annan mig om det där då jag inte har så mycket intresse för det. Men jag är gärna hand bollplank precis som han får vara mitt, men ibland kan det bli lite väl mycket sådant prat för min del😅 Jag kanske införa så att han får 5 stycken garagekort per dag, och varje gång han börjar prata om något garagerelaterat så tar jag ett kort från honom. Så när han inte har några kort kvar så får han vänta tills nästa dag när han får sina nya kort innan han får prata om det igen😅 Jag har fått idén från serien Atypical på Netflix, någon som har sett den?

Men nu har han iallafall lagt ut sin egenbyggda cnc-fräs för försäljning på blocket. Den ska ju finansiera en ny😅 Är jag alldeles för snäll som låter honom hålla på såhär?🙈 Jag har även fått tillbaka svar från en utbildning som jag är lite intresserad jag sökte till tidigare i våras. De vill att jag ska lämna in ett arbetsprov, så det tänker jag göra. Jag ska bara komma på en bra idé först, så nu gäller det att gnugga geniknölarna 🙏

18 thoughts on “Lördagsbesök med garageprat

Add yours

  1. Jag tycker också det är skönt att komma upp i tid på morgonen. Kul att du skickade in en text. Lycka till 😊

  2. Det hade varit roligt att läsa vad du skriver, jag tycker mycket om ditt sätt att skriva på bloggen så hade varit kul att se hur du formulerar det i en novell. Nej du är inte för snäll som låter honom prata om sitt….man måste försöka visa lite intresse för partnerns intresse (även om det är helt ointressant) annars krymper samtalsämnena och samvaron sakta men säkert….men lite rim och reson får det vara så de där korten är kanske inte helt fel 😃

  3. Härlig frukost det såg ut att vara, alltid bra att avsätta 1 eller 2 timmar dag egentidtill skrivandet om man vill bli duktig på det..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: