Söndag- En riktig köksdag

Först och främst, tack för alla snälla ord jag fick på mitt inlägg igår! Min plan är att lägga ut novellen här på bloggen sedan när tävlingen är avslutad i mitten av juni. Men om ni vill läsa den tidigare så hittar ni den här. Ni kan läsa den genom att trycka på läs berättelse. Men för att göra något mer med den så behöver ni vara medlemmar, vilket är helt gratis. Om ni tar er tiden och energin att läsa novellen så är jag hemskt nyfiken på vad ni tycker!

Full fart i köket

Förmiddagen kändes lite seg för vi visste inte riktigt vad vi kände för att göra idag. Jag har bytt sängkläderna i både vår och Melissas säng, tvättat vårt stora täcke och rensat lite bland ytterkläderna i tvättstugan. Vi har passar på att ta lite promenader mellan regnskurarna. Helt plötsligt fick jag ett av mina infall. Så ett gäng bärmuffins fick det bli.

Jag hittade även lite grönkål i kylskåpet som snart skulle bli dålig och jag inte tog hand om den. Så det fick bli en omgång grönkålschips. Så enkelt att göra. När jag höll på att kolla igenom frysen för att skriva nästa veckas matsedel så hittade jag flera påsar med lingon. Självklart ska de ju inte bara ligga där och ta plats, så jag satte igång att göra en sats med lingondricka.

Nu kommer dagens skräll! Joakims cnc-fräs är nu såld! Han la ut annonsen igår eftermiddag/kväll och i förmiddags var det en man här och tittade på den. Så i början av nästa vecka kommer han och hämtar den. Vi var inte riktigt beredda på att det skulle gå såhär fort.

Den som är uppmärksam har kanske märkt att jag inte har lagt ut någon veckans bok idag. Anledningen till detta är att jag har fokuserat mer på mitt eget skrivande än mitt läsande. Så jag antar att min novell får vara denna veckans bok istället, för den som orkar läsa den. Som sagt så får ni gärna gå in på länken tidigare i inlägget och läsa den om ni vill, och om ni gör det. Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker, ris som ros.

Nu är Joakim ute i garaget för att få Melissa att somna. Hon gillar att somna i garaget, inte mig emot för då får jag lite egentid här inne. Bland annat för att kunna sitta och skriva det här i lugn och ro. Jag ska även försöka motivera mig själv till att ta och köra lite hemmaträning också.
Hoppas att ni får en bra söndagskväll!

15 thoughts on “Söndag- En riktig köksdag

Add yours

  1. Att rensa bland ytterkläderna hade vi behövt också. I hallen hänger vinterjackor, regnkläder, sommarjackor och hoodies.. Får inte plats mer, så vinterkläderna måste bort =) Får nog försöka göra det i veckan.

  2. Men wow vilken produktiv dag du har haft i köket!!
    Jag har faktiskt aldrig gjort verken chips, sylt, saft eller något likande hemma… Vågar knappt haha

    1. Åh så härligt med lite egentid i bland alltså 😊 det är det bästa att vara ensam en liten stund ❤️

  3. Renbäddat är något av det bästa tycker jag, så skönt att få lägga sig i! Vad roligt att det ändå gick så fort att få den såld, när man inte tänkt så långt själv haha 😀 Kram fina <3

  4. Du hinner med så mycket hela tiden. Önskar att jag hade lite av din energi. Bärmuffinsen såg galet goda ut tycker jag

  5. Så duktig du är på att ta hand om det du har i kylskåpet! Det skulle jag med behöva bli bättre.. Muffins är ju alltid så gott 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: