En sådan där dag

Igår var måndag, och för mig innebar det jobb. Det var fullt upp på jobbet både på för- och eftermiddagen. Det blev till och med övertid då vi fick en akut lungscintigrafi där patienten var covidmisstänkt. Så det var bara på med blyförkläde, skyddsrock för den radioaktiva gasen som vid en del av undersökningen, munskydd, handskar och visir! Gissa om det blev varmt?😅 All eloge till intensivvård personal som går i full mundering hela dagarna!

Så tjusiga vi är😅

När jag väl kom hem så hade Joakim förberett med lite fika. Under tiden som vi fikade så skrev vi handlingslistan och kollade runt i kylskåp och köksskåp så vi inte missade något. Så fort den sista tedroppen var svald så var det bara att packa in oss i bilen och åka till City Gross. Det var riktigt lugnt där och handlingen gick snabbt. När vi kom hem så multitaskade vi med att packa upp och börja med kvällsmaten. Bönbiffar enligt veckomatsedeln. Riktigt enkelt och gott. Som ni kanske förstår så gick min dag i ett igår. Så jag tyckte det skulle bli så skönt att sätta mig ner och äta i lugn och ro. Först fick jag solen i ögonen så jag fick springa och drar ner en persienn sen när jag väl sätter mig ner igen så tittar Joakim på min hand och säger “Du blöder”. Mycket riktigt, jag hade lyckats skära mig på metallkanten av majsburkslocket. Så det blev att springa och hämta plåster innan jag fick fortsätta äta. Det är ju tur att Melissa är smidig att natta iallafall. Vid 20 så åker hon i sin höftortos och får en flaska välling sen är det bara in med en napp i munnen och lägga henne i sitt rum😊

Så efter hon somnat så är det egentid/mystid fram till kl. 21 då det är dags för mig att sova. Då avskärma mig från mobilen eftersom jag varken vill prata i telefon så sent eller svara på meddelanden. Oftast så blir det att vi tittar på en serie eller spelar ihop. En form av avkoppling tillsammans 😊 Så ifall det är någon som undrar varför jag sällan svarar efter klockan 20 så vet ni varför.

Men mitt i allt det här så lyckades jag få till en novell i mitt huvud som nu även finns nedskriven och ska bara småfixas med innan den är klart 🙌

Om ni vill läsa den novell jag skrivit och lämnat in till en tävling så hittar ni den här.

Idag är det tisdag med jobb fram till 17, får se om jag flexar hem tidigare. Om det är lugnt så blir det nog det så jag kan komma ut på en löparrunda ikväll 😊🙌

Ha en bra tisdag!

32 thoughts on “En sådan där dag

Add yours

 1. Det är nästan omänskligt att jobba i den utrustningen. Vi går med visir och munskydd och det är superjobbigt att jobba i det.

 2. Ibland är det härligt med övertid, när man gör någonting bra och man får pengar på kontot =) Jag tycker om att handla på city gross. Vi gör det ibland när vi storhandlar. Vi har 6 mil enkel väg dit så blir bara ibland.

 3. Åå vad snygga ni är 😂😉Men det är ju ett måste. Åå så ni kämpar 💪🏼👏🏻♥️. Att skriva matlista inför att handla. Det är den bästa uppfinningen 😃. Det går oftast smidigt & snabbt i affären. Oftast åker det inte med något extra. Men man kan komma på saker i affären som inte är uppskrivet på matlistan 😁. Iaf för oss.
  Varför har hon höftortos?? Du behöver inte svara om du inte vill ♥️. Ja. Du hade verkligen en fult upp dag igår 😅. Den novellen ska jag läsa.
  Du är värd att ta Flex idag 😘. Kram❣️

  1. Tack❤ Det är så skönt att ha en handlingslista annars hade jag inte kommit ihåg allt😅
   Hennes höfter var inte helt utvecklade vid födseln så hon hade risk för höftledsluxation, dvs. att höftenkulan inte hamnar rätt i leden och man blir halt. Så hon har en ortos på nätterna för att höftleden ska växa ihop rätt 😊
   Åh tack så mycket snälla du 😘 kram❤

   1. Kan tänka mig att det blir varmt i allt det där! Så skönt att skärma av sig efter kl 21, mobilen kan ju faktiskt innebära en slags stress..

 4. Jag hade aldrig kommit ihåg allt om jag inte skrev en handlings lista. Å heller inte orkat om jag inte skrev till iaf 80% affärens uppbyggnad. Okej ❤️ Hoppas att det räcker då. Kan hon röra sig på natten??
  Novellen var jättebra 😀👍 Men finns det en början & en fortsättning??
  Såklart jag är snäll mot min vän 💕 Kram

  1. Hon har lärt sig förflytta sig med den på, vilket ser hur roligt ut som helst 😅
   Det går skriva till mer, men det var en begränsning på antalet ord i tävlingen så det fick bli en kort novell där man blir inkastad direkt. Tack❤ Kram

 5. Ni gör säkert ett bra jobb. Är så dålig på att skriva lista så köper det som redan finns hemma och missar det jag behöver.

 6. Åhh vda roligt att du lade ut din novell, den ska jag läsa när jag går och lägger mig. Det är guld värt med ett lättskött barn när man själv är utsliten efter en lång arbetsdag….

 7. Guligt att ha förberett fika 😀 Att skriva en veckomatlista är ju hur bra som helst, att ha det planerat istället för att fundera varje dag! Bönbiffarna blev jag nyfiken på :> KRAM

 8. Nämen vad tusan då.. Allt man vill är att sitta ner o koppla av, så kommer solen och stör…. 😂O så lite blod på det.. Usch haha

 9. Jag brukar också stänga ner mobilen vid 20.00..är bra om man kan koppla av ibland också, låter som du hade en spännande dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: