Fredagsfeeling en onsdag!

Nu värker det i benen efter gårdagens löptur. Självklart var hela familjen med ut på löparturen. Vi brukar springa en runda som är strax över 5 km, det är lagom att springa en vardagskväll efter jobbet så att det inte blir allt för sent med allt annat som ska göras. Varmt och skönt var det, linne och t-shirt var det som gällde. Så skönt när man kan vara ute och eftersvettas och stretcha. Melissa har fattat det här med vatten efter träning och Joakim är fortfarande lite trög när det gäller stretchingen 😅

Även idag bjuder vädret på sol☀️ Det är dagar som dessa att man önskar att man jobbade utomhus eller var ledig! Men det är ju typ fredag idag så det går ingen nöd på mig🙏 Fredagsfeeling deluxe fast att jag jobbar på fredag igen 😅 Imorgon ska vi åka och hämta sand till sandlådan vi köpt till Melissa, vi tror att den kommer bli en riktigt hit. Det gäller bara att vi ska komma på vart den ska stå så vi har bra uppsikt men också så att den ska hamna i skugga någon gång under dagen. Jag ska även ge mig på att plantera lite🌿 Så planerna för morgondagen är redan spikade, och förhoppningsvis så blir det bra väder även då!☀️

Igår kom han som köpt cnc-fräsen och hämtade den med lastbil, det är en rejäl pjäs som Joakim byggt😅 Så nu finns det mer plats i garaget, och 45 000kr extra på kontot! Undra hur snabbt han kommer fylla den platsen nu😅 Men visst förtjänar det ett litet firande, det är ju trots allt “fredag” idag?😊

23 thoughts on “Fredagsfeeling en onsdag!

Add yours

 1. Så härligt med lite långhelg nu. Fast visst skulle det kännas så skönt om allt var som vanligt och man fick leva det härliga vårlivet också. solen skiner och det blir nog en bra onsdag trots allt.

 2. Åh vad roligt att det kommer bli en sandlåda till Melissa, det kommer hon nog uppskatta! 😀
  Vi skulle också tränat igår utomhus men det blev inte så, får se om det blir idag eller senare i veckan ^^

  1. Så häeliht att kunna ta en löptur det är värkligen otroligt skönt 😊

 3. Va kul att Melissa ska få en sandlåda 😊 tror verkligen hon kommer gilla den 😊…
  Det låter som ni haft en bra dag idag och jag hoppas ni får en fortsatt fin eftermiddag idag 👍

 4. Jag jobbar i morgon och går av på fredag morgon, därefter tar jag helg. Vi ska kosta på oss spa så hoppas det inte är allt för mycket folk där

 5. Skönt att kunna springa i T-shirt och shorts 😊
  Tycker också 5 km är Lagan när man inte har jättemycket tid.

 6. Härligt att du kom ut på din löprunda som du hade tänkt 😃ett plus att hela familjen följde med ut.
  Kul med sandlåda åt Melissa 😀. Jag hoppas att ni hittar något ställe då att ställa den. Gött med lite klirr i kassan ett tag 😊 Mycket skönt med fredag på onsdag 😃 Kram❣️

 7. Så kul för henne att få en egen sandlåda, där kommer hon nog att få mycket skoj..kul att springa tillsammans..lättare att komma iväg då..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: