En riktigt solig familjedag!

Vilken dag det har varit, och så fantastiskt väder ☀️

Efter frukost och morgonpromenaden så begav vi oss iväg för att hämta sand till Melissas sandlåda. Vi har ju lite kontakter sedan vi grävde för huset så det var bara för oss att åka och hämta, riktigt lyxigt! Självklart passade även Melissa på att gå och kolla på lastbilar när vi ändå var där.

När sandlådan väl var fylld så blev det invigning med första spadtaget, eller inte riktigt för vi har ju ingen spade till henne 😅 Men invigd blev den iallafall, och hon tycker mycket om den.

Vi har hållt på ute för fullt idag. Joakim har tvättat bilarna och motorcykeln, och även sålt chassit som var det sista att sälja för donatorbilen. Jag och Melissa har rensat ogräs och sått lite frön. Denna gången var det smultron, ärtor, basilika, dill och persilja.

När pizzadegen var på jäsning så passade vi på att ta en löparrunda. Det fick bli elljusspåret denna gång för att variera oss lite. Tanken var att vi skulle turas om att springa och den andra skulle köra styrka eftersom det inte är så smidigt att springa med vagnen då det är väldigt kuperat och smalt på sina ställen. Men Joakim bestämde sig för att springa med vagnen, den värsta springturen någonsin enligt honom! Han var helt slut efter två varv😅 Backarna tar rätt bra och tänk då att även putta en barnvagn med en nästan 10 kilos unge framför! Hon somnade iallafall av allt skumpande🌿

Efter en löpturen smakade det riktigt bra med mat kan vi säga! Pizza med surdegsbotten som blivit grillad på en pizzasten😍 Och lite hemgjord hallonglass till efterrätt🍨 Helt underbart att få sitta och njuta av detta i solen ☀️

Hoppas att ni haft en bra dag och njutit av det fina vädret!💕

23 thoughts on “En riktigt solig familjedag!

Add yours

 1. Det är verkligen guldvärt när man kan träna ute, är det fint väder imorgon ska jag se till så vi också kan träna ute!! 😀
  Ser härligt ut för Melissa i sandlådan, en riktig sötnos! <3

  1. Men åh så sysig ni har haft det 😊 och vilken otroligt söt liten tjej 🥰

 2. Men vilken härlig dag ni verkar ha haft och underbart att Melissa har en sandlåda. Inget går upp mot att leka i sanden. Och att sedan får somna tryggt i vagnen medan pappa springer bakom och mamma vid sidan….jag blir alltid så glad och tacksam när jag ser barn som har en trygg och kärleksfull uppväxt

 3. ja är inte världens roligaste att springa med barnvagn, pizzan ser jättegod ut..kul med sandlåda, de små barnen älskar dom..

 4. Vad kul för henne att få en sandlåda 😊
  Så gott med egenodlade kryddor 😋

 5. LEka med sand är underbart. vilket material som är så föränderligt och lätt att skapa med. Här blev det också pizza igår. vår energi tog slut helt enkelt.

 6. Gud vad mysigt att ha egen sandlåda 😍 alltså den där pizzan såg ju guddomlig ut blev ju lite sugen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: