Fredag med helgplaner

Efter ännu en jobbdag så är det helg. Inte alls farligt att jobba klämdagen faktiskt. Förutom att jag haft ont i axeln hela dagen, måste sovit konstigt och det faktum att forden krånglade när jag skulle åka till jobbet så jag fick ta Mercedesen istället. Lyxåk en fredag 👌 Det visade sig att bromsarna fastnat från när Joakim tvättade bilen igår, så han kunde fixa det rätt snabbt. Men jag var inte direkt sugen på att felsöka bilen vid kl. 6 på morgonen när jag ska åka till jobbet 😅

Efter jobbet så åkte jag till systemet. Jag har inte varit där på väldigt länge. Men vi tänkt köpa lite gott att dricka till ett vänpar till oss som precis flyttat in i sitt nybyggda hus. Vi ska åka dit imorgon och kika, och självklart kan vi ju inte komma tomhänt!😊 Passade även på att köpa hem lite cider till oss. Så ikväll testade vi den här, riktigt god! Den i ett glas med is i en varm sommardag är helt perfekt 😍

Helgens planer

Imorgon är det en tripp till Forserum utanför Jönköping för att hälsa på de nya husägarna! Melissas mat, väska och leksaker är fixade så det blir smidigt att åka imorgon bitti. På söndag så blir det tårta för en av grannarnas dotter fyllde 1 år i torsdags!🎂 Så det blir en hel del socialt i helgen, vilket ska bli väldigt trevligt😊

Önskar er alla en bra helg!💕

20 thoughts on “Fredag med helgplaner

Add yours

  1. SÅ bra att ni kunde fixa bilen enkelt och slapp lämna in den på verkstad. Den cidern måste jag testa. Ha det trevligt i Forserum!

  2. Jag hade blivit så irriterad om min bil krånglat på morgonen. Minns att den gjorde det en morgon för många år sen när jag hade fått nytt jobb. Första dagen och allt. Pinsamt att ringa chefen och säga att man börjar med att komma sent..

  3. Har inte sett den där cidern men den lät riktigt somrig och god 😍 härligt med lite socialt i helgen, man behöver få umgås lite!

    1. Den där sidern såg värkligen otroligt god ut tycker jag 😊 fins den på Ica? Härligt med lite socialt umgänge

  4. Oj, så träligt när bilen inte fungerar på morgonen men skönt att ha en extra att ta till….hoppas det blir ett trevligt besök hos de nyblivna husägarna…

  5. mysigt med en liten fredags drink, den har jag faktiskt inte smakat men tog mig också en cider igår faktiskt, för mig blev det en breezer mango ❤

  6. Nejen bil som inte funkar är ju inte vad man är taggad på en fredagsmorgon
    Cidern låter så god 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: