Husesyn av fru Klumpeduns

Idag var det en tripp till Forserum och Tenhult som gällde. Vid strax innan 11 gick vi husesyn hos Jessica och Andreas som precis flyttat in i sitt nybyggda hus. Vi hade beställt en vinlåda av en granne som tillverkar saker i trä som inflyttningspresent. Så fin är den, och de blev riktigt nöjda!

Hur fin är inte denna?😍

Det har varit härligt prat, en promenad, god mat och skönt umgänge. Melissa har skött sig galant och tyckte det var väldigt roligt med deras lilla Corgi vid namn Hjördis. Så roligt att få träffa dem igen för nu var det väldigt längesen😊

Efteråt blev det en sväng till mina föräldrar när vi ändå var i närheten. Min farmor var även där så då fick vi hälsa på henne lite också. Lite rabarberpaj och lite småprat senare så var vi på gång hem i ovädret. Fy vad det regnade när vi åkte hem!🌧

Ikväll blir det inte mycket rörelse för min del! Jag lyckades slå i min ena tå i vår barnstol som vi tar med oss när vi åker någonstans. Det är en ganska bastant pjäs så den svarade bra mot min stackars tå som numera har en blåare nyans! Den som har fotfobi får hoppa över bilden nedan!

Jag har en ganska hög smärttröskel, men när det kommer till tårna så gör det så himla ont att slå i dem. Nu haltar jag runt här hemma och hoppas att värken och min pulserande tå lägger sig tills imorgon!

Avslutar med en trevligare bild där Melissa håller på att ställa upp sina skor på Jessica och Andreas skoställ!🤗

Imorgon ska jag åka och hämta paket och sen på eftermiddagen blir det tårtkalas 🎂

8 thoughts on “Husesyn av fru Klumpeduns

Add yours

  1. Nej ajj, så himla ont det måste ha gjort! Stukade min tå för ett par veckor sen som blev helt blå och svälld, har fortfarande otroligt ont haha :’D <3

  2. Trevlig med en lite utflykts tripp 😊. Så fin inflyttningspresent 😃. Var ju bra att kunna besöka dina föräldrar & plus träffa farmor.
    Jag hoppas att din tå är bättre till i morgon. Kram❣️

  3. Men vilken fin vinlåda ni gav bort. Hade blivit jätteglad av att få en sådan. Det gör ju så ont att slå i tårna. Man är inte stor dom gångerna

  4. Åh vilken mysig dag ni hade igår, skönt att få träffa farmor lite… Önskar jag hade kunnat träffa mormor och morfar men får vänta med det tills denna situationen är över 🤦‍♀️
    Hoppas det känns bättre i din tå idag!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: