Sommarens bucketlist

Jag tror jag inte är ensam om att längta till sommaren just nu. Överallt på sociala medier börjar det komma härliga bilder när personer är ute i solskenet☀️ Det kommer som många vet bli en väldigt annorlunda sommar i år. Det kanske inte blir riktigt som man först tänkt. Jag har funderat på vad jag vill göra i sommar så här kommer min/vår bucketlist för sommaren🙂

Åka till Söderköping och äta glass
I Söderköping så finns det ett glasställe som heter Smultronstället, jag har aldrig varit där innan och det skulle vara väldigt kul att åka dit och testa deras glass. Det är dessutom inom 2 timmars radien.

Åka till Kolmårdens djurpark
Det känns som en riktigt rolig familjeutflykt i sommar. Jag tror verkligen att Melissa kommer uppskatta det då hon tycker om att titta på djur, vilket barn gör inte det? Det är också inom 2 timmars radien.

Besöka stugan i Varberg
Joakims föräldrar har en sommarstuga utanför Varberg som vi brukar besöka varje sommar. Det är även planen för denna sommaren om vi är friska.

Bada i havet
Det är en stående punkt för varje sommar känns det som! Det är ju alltid något speciellt med att bada i havet ändå.

Fårsafari
Japp, planen är att vi ska åka och titta på en massa får med Melissa

Besöka min farmors stuga
Min farmor har en sommarstuga som det nu var väldigt längesedan vi besökte. Den ligger ganska nära en sjö, och det kan bli ett perfekt tillfälle att bara ta det lugnt och koppla av.

Åka till Bolmsö
Jag har aldrig varit där men jag har hört att det ska vara väldigt vackert där. Det är en perfekt utflykt när vi är i min farmors stuga.

Läsa!!!
I sommar ska jag verkligen passa på att läsa och njuta när det finns tid. Mitt mål är 10 böcker under sommaren, får se om jag klarar av det 🙂

Skriva
Det känns som en självklarhet i sommar. Jag ska försöka komma igång med mitt skrivande ordentligt. Jag har flera idéer som ligger och gror, så nu gäller det verkligen att komma igång med dem. Förhoppningsvis så är jag klar med dem till hösten!

Bilbygge (Joakim)
Hans pågående projekt med bilbygget fortsätter över sommaren och kommer nog sluka mycket av hans tid hemma.

Plantera.i slänten
Detta är ett pågående projekt som vi försöker att så gott som avsluta under sommaren.

Umgås utan mobiler/elektronik/internet
Känns helt sjukt att egentligen behöva skriva detta, men jag tycker att det behövs. Ibland behöver man koppla bort allt och bara få umgås familjen i sig.

Det här är de saker som jag kommer på nu under tiden som jag skriver. Men det kommer säkert att komma till mer allt eftersom. Framförallt ska vi umgås och hitta på sakerv som familj. Självklart är ju min plan mitt i allt det här att också försöka ta en massa härliga bilder!

Har ni några saker ni vill hinna med i sommar?☀️

22 thoughts on “Sommarens bucketlist

Add yours

  1. oj, det var en massa saker, men så bra att redan nu göra en bucketlist…jag funderar på en slottssemester, dvs åka runt och kika på en massa slott här i skåne, finns ju hur många som helst.

  2. Låter som riktigt bra planer! Eftersom jag bor i Norrköping har ju både Kolmården och smultronstället fått många besök och är verkligen värda det också! Kul med en riktig glassresturang även om de har ett ställe i Söderköping som gör hemgjort italiensk glass som slår ALLT 😍

  3. Undrar verkligen hur mycket man får göra nu i sommar så länge Corona är ett problem. Har turen med att bo ute på landet. Men man vill gärna resa någonstans eller besöka havet. Låter verkligen underbart och tycker det är toppen punkter i en bucketlist.

  4. Väldigt bra och trevliga planer för sommaren tycker jag..ja, att inte vara uppkopplad jämt är faktiskt en hit, först är det lite ovant men sedan njuter man verkligen av det..

    1. Så himmla kul att planera lite inför sommaren trots deta hemska viruset 🥰❤️

  5. Härlig lista, komma hemifrån lite 👌🙃 jodå, våra planer är att besöka lite ställen i Skåne samt spendera mycket tid i vår stuga på ön Gråen 🙃

  6. Åh vad många roliga saker du har på listan! 😀 Håller verkligen tummarna att du får bocka av allting, att det blir en härlig och skön sommar 🌸 kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: