Lyxig vardagsmiddag

Jag är faktiskt riktigt stolt över att vi har lyckats att komma ut och springa två gånger i veckan nu de senaste veckorna. Vädret har självklart bidragit en hel del i motivationen, men vi har försökt motivera varandra till att ta oss ut. Det är den stora fördelen med att träna tillsammans, det är svårt att smita undan. Även idag blev det en löptur i spåret med hela familjen. Så underbart att kunna vara ute och springa i naturen 🌾 De som har följt mig blogg en längre tid vet om att jag tidigare skrivit om att jag skulle ge mig på en viktresa igen för att gå ned de gravidkilorna som inte velat ge med sig ännu. Det har varit lite dåligt med det på sistone. Nu kommer ursäkterna; Jag började jobba igen och det tog ett tag att hitta rutiner, vi var sjuka ett bra tag och sedan har det varit lite upp och ned med energin. Nu gäller det bara att ta nya tag!

Ibland får man lyxa till det lite i vardagen och kvällens middag kändes verkligen lyxig! Grillad lax med rotfrukter och en fräsch sallad 😍🍉

23 kommentarer på “Lyxig vardagsmiddag

  1. Nu har vi inte tränat sen i fredags förra veckan så får nog försöka ändra på det nu känner jag!! Vill komma igång med träning ordentligt!

  2. Vad gott det där såg ut 😊 jag har samma med min energi den går upp och ner som en berg och dalbana. Jag borde äta nyttigare än vad jag gör

  3. åh jag är så sugen på sallad faktisk, dock är det långt ifrån sambon favorit, så får nog jobba lite på honom se om ja kan få min vilja igen någon dag haha 😂❤

  4. Men gud så gott det här ser ut verkligen mums måste jag såga 🙂 det enklaste kan vara det godaste i bland 🙂

  5. Åh grillad lax är verkligen sommar för mig. Så fräscht och så känns lax alltid nyttigt. Ha en fin fin fredag

  6. Gott med lax, kul att det går framåt med träning då det brukar vara svårt av olika anledningar när man har barn

  7. Vad bra med löpning två gånger i veckan. Har kommit ifrån löpningen lite nu och tycker det är svårt att komma igång igen.
    Så god maten såg ut

  8. Ibland kommer livet i mellan och man hinner inte riktigt med det själv men som du skrev nya tag.. Skönt att ni fått in rutin att springa två ggr i veckan 👌🙃

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: