Träning och kesoplättar

Idag flexade jag hem lite tidigare från jobbet. Riktigt skönt då jag var lite extra trött på morgonen. Sen så var det ju fantastiskt väder också så då vill man ju passa på att vara ute ☀️

När jag kom hem blev det lite fika och hårklippning. Vi klipper oss själva här hemma, och idag var det Joakim som behövde få håret klippt. Jag behöver egentligen klippa mig också men det får bli en annan dag. Det tar ju betydligt längre tid att klippa mitt långa hår än hans 😅 Efter frisörleken var klar så bar det ut i spåret för hela familjen. Solsken, varmt i luften och svettig löprunda är inte fel ☀️🏃‍♀️🏃‍♂️

Efter en dusch så passade det perfekt med kesoplättar med hallon och frukt till😍 Så fräscht och gott!

Gissa vad? Melissa började äta med bestick idag, innan har det varit händerna som gäller men idag så fick besticken komma till nytta. Hon lyckades väldigt bra ändå måste jag säga🤗 Hoppas att den här trenden håller i sig 🙏

18 thoughts on “Träning och kesoplättar

Add yours

  1. Duktig tjej att äta med bestick. Måste kännas stort för er. Jag kan verkligen inte klippa, inte ens med maskin så överlåter det åt de som kan

  2. Men vad duktig ni är som klipper er själva! Hade jag bott närmare hade du gärna fått klippt mig haha och Thea som knappt ser något utan att behöva tofs som hon drar ut lika fort 😅 ja vädret igår va underbart verkligen 😊 vilken duktig tjej Thea kör varannan att äta med bestick och sen handen 😂

  3. Det är praktiskt och ganska lätt att klippa hår själv..Brukar också göra det på alla utom stora dottern som vill gå till hårsalongen..gott med kesoplättar

  4. Jag klipper mitt hår själv. jag är inte utbildad men jag tycker de går bra faktiskt. har lärt mig genom åren och nu kan jag göra de ordentligt. 😀

  5. Åhh jag ska klippa mig nästa vecka och ser mer än väl fram emot det alltså :> Kesoplättar har jag inte testat men faktiskt funderat på det! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: