Sysselsätta sig hemma

Igår kom det inte ut något inlägg. Ärligt talat så orkade jag inte. Jag var hemma igår och även idag pga. lätt feber, förlamande trötthet huvudvärk och halsont. Inte alls roligt!

Jag försöker sysselsätta mig så gott jag kan när jag är hemma, och göra saker som jag känner att jag orkar med. Så igår så duschade jag orkidéerna, bokade tid för Kolmården på söndag (borde vara frisk tills dess), skrivit, tittat på serie, en kort promenad för jag tycker det viktigt med frisk luft även om man är sjuk, och jag har dragit i mig mängdviss med te. Främst en blandning av citronmeliss, mynta och ingefära!

Nu på morgonen har jag gräddat ett surdegsbröd som jäst under natten. Så nu är det en härlig doft i hela huset 😋🍞

Hur går det med veckans mål?

Jag jobbar på med målen för veckan även om huvudet och kroppen inte alltid vill jobba med mig. I måndags fick jag iväg bilderna till brudparet.

Idag ska jag fixa till det sista med novellen innan jag skickar iväg den. Joakim har fixat till hyllan till Melissas rum så det är fritt fram för mig att betsa nu, får se vilken dag jag orkar ge mig på det. Det blir inte idag iallafall då jag fortfarande blir alldeles matt efter varit uppe och igång ett par minuter. Kanske börjar jag kika lite på vilka kort jag vill ha med i tavlan, men det återstår att se.

Eftersom det är lill-lördag idag och vi båda är hemma idag så blir det 3-rätters idag. Champinjonssoppa som vi hittade i frysen till förrätt, grönsakswok från igår kväll till huvudrätt och hemgjord glass med apelsinkrokant till efterrätt. Man får ju lyxa till det lite ibland även om man är sjuk!

Hoppas att ni får en fin onsdag!

detkaosvikallarvardag

13 kommentarer på ”Sysselsätta sig hemma

  1. Hoppas det gått bra med novellen idag för dig! 😀 Oj vad mysigt det lät med 3-rätters, det är inte ofta man har men mysigt att göra det som denna dag – lillördag! KRAM <3

  2. Tråkigt att känna sig sjuk men bra att du stannar hemma. hoppas du snart är allert igen Spännande med novellen, hoppas den blir väl mottagen….och det där brödet såg ju ljuvligt gott ut, kan tänka mig den doften i huset

  3. Hoppas du kryar på dig ♡ vila lite mellan allt också, även om det inte är lätt… lät gott med trerätters 🙂 man ska absolut lyxa till det i vardagen med!

  4. Så himmla mysigt med tre rätters midag 😊 tråkigt att du inte mår bra idag hoppas du mår bättre i helgen ❤️

  5. Inte alls roligt när man känner sig hängig och krasslig!!
    Tur du hittade små sysslor att pilla med 🙂

    Jag försöker också sysselsätta mig här hemma nu när jag bara går hemma, men det är svårt! :/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: