Helgens kalas

Igår var det kalas för oss med Joakims föräldrars och bror. Vi bjöd på hemgjord rotfruktsgratäng och kycklinglår i ugn😊 Och självklart blev det även marängtårta med bär från trädgården. Kanske inte den vackraste tårtan med smaken var det inget fel 😋

Dagen bjöd på härligt väder med sol och nästan 20 grader🌞 så det blev även en tur för oss alla till lekparken så Melissa fick leka av sig lite. Några presenter blev det också, vi fick en frukt/bärtork av Joakims morfar och hans sambo. Jag har länge gått och tänkt att köpa en men det har inte blivit av. Men nu så, det kommer bli en hel del torkat framöver😅 Vi fick även en saftmaja, bärrensare, en hot dog maker och varsin rolig mugg. Gissa vem som är vems😅

En lyckad dag helt enkelt 😊 Det har varit trevligt med kalas två helger i rad, men det är också väldigt skönt att det är över. Nu laddar vi för en vecka hemma tillsammans 🙌

7 thoughts on “Helgens kalas

Add yours

  1. Den där tårtan såg helt ljuvlig ut och maten lät god. Härligt med kalas – och vilka fina presenter. Ser fram emot att se hur det går med den torkade frukten/bären hoppas du lägger ut bilder och tips

  2. Den där tårtan den såg väldigt god ut 😊 vilken härlig kalasdag ni hade igår 😊

  3. Tyckte tårtan såg jättegod ut. Pappa älskar att torka frukt och gör det gärna på hemmet han bor på. Ibland går det inte att gå där inne för alla äpplen han är ute och plockar. Du kan tänka dig att personalen har en utmaning där 🙂

  4. Kul med kalas. Vilka bra presenter ni gick. En bärtork verkar spännande 😋 Drt är ju så gott med torkad frukt och bär.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: