Senaste hemmafixet

Den här lediga veckan passar vi på att fixa och dona här hemma. I söndags hjältes vi åt att plocka av kryddväxterna i slänten. Redan då fick vi användning av vår nya tork! Så nu är krydd-och teförrådet laddat inför vintern.

Några av alla mina burkar med teblad😅

Då vi mestadels fick stora och skrymmande saker i födelsedagspresent så har jag påbörjat omorganisering av vårt förråd igen för att få plats med dem. Det tog emot lite då jag var så nöjd med hur jag fick till det sist. Men vi behöver ha en bra och smidig plats att förvara allt på så det är bara att lösa det.

Igår var vi en sväng på Ikea där vi bland annat handlade en garderob till rummet som hittills stått tomt. De hade inte en av stommarna vi behövde i lager så det blir att åka dit senare igen. Men vi valde att handla ändå och sätta ihop det vi hade så länge.

Det ska bli en 50 garderob jämte, också med spegeldörr. Nu har jag även fyllt garderoben med Melissas kläder som hon växt ut och kläder som hennes kusin växt ut. Det är så bra när man kan dela med sig av det som man inte längre använder. Och en sak är säker, vi behöver inte köpa några nya kläder till lillsyskonet på väldigt länge😅 Det finns kanske dem som tycker det är lite tidigt att inreda rummet och plocka fram kläderna. Men rummet skulle ändå ha någon form av förvaring och kläderna tog mycket plats i vår stora garderob. Och denna gången tänker jag faktiskt ta ut lyckan i förskott, om det inte skulle gå vägen så har jag bara varit glad i onödan, och det är väl inget fel med det?😊

Joakim har varit i extas idag då vi äntligen får ny asfalt i området. Två veckor försenat men idag kom det och det blir så fint! Han sprang fram och tillbaka mellan de olika fönstren för att titta på maskinerna. Jag kan väl passa på att poängtera att han fyllde 27 år för två veckor sedan😅

10 thoughts on “Senaste hemmafixet

Add yours

 1. Men så bra att ni redan fått användning för torken du fick. Hur snabbt går det med en sån? Håller med om att det kan vara svårt att få till bra förvaring för samtidigt som man vill ha det undanstoppat vill man ju att det ska vara enkelt att ta fram när man behöver det.
  Ser att ni har en bra hjälpreda i Melissa när ni bygger ihop garderober….alla måtten på plats.
  Det där med att ärva kläder är perfekt, i kyrkan jag tillhör tror jag att alla barn i våra barns ålder någon gång haft samma plagg. Det gick runt liksom alltid någon som fick barn varje år och de kläderna slits ju inte ut precis.

  1. För bladen tog det cirka 3-4 timmar, svamp tog cirka 8 timmar. Allt beror ju på hur stort och tjockt det är.
   Ja, det är verkligen perfekt att ärva kläder, det sparar både pengar och miljön 😊

 2. Roligt att ha fått lite gjort hemma, lite pyssel med att bygga ihop garderober men det är ju bra med mer förvaring i alla fall. Ja det är alltid bra om barnen kan använda varandras kläder och saker för det är bättre att de blir använda ien

 3. Oj vad ni fixar! Gott att lilla torka kryddorna och såra för att använda sedan. Vi har gjort i ugnen. Det blir verkligen inte så mycket som det ser ut som

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: