En förmiddag ute!

Efter frukost begav vi oss iväg till Valla gård inne i Linköping. Det är ett så mysigt ställe med massor av djur att titta på, fina gamla byggnader och härlig natur! Vädret var dessutom underbart🌞 Helt fantastiskt väder i slutet av september! Det blev mycket gungning och har en superbra gunga som med en bebissits och en sits för större barn/vuxna så man gunga tillsammans! Vi avslutade förmiddagens utflykt med att en fika i solen hemma vid sandlådan.

Nu har jag gått igenom de tre första lektionerna på min skrivarkurs så nu är det dags att börja med första inlämningsuppgiften. Jag har redan fått mycket bra tips som jag hoppas att jag kan lyckas använda på bästa möjliga sätt 😊✍️

Jag känner att den här lediga veckan springer iväg alldeles för fort. Önskar att jag kunde stanna tiden så jag kunde njuta lite till. Och nej, det har inget att göra med att det är min sista dag som 25 åring😅

13 thoughts on “En förmiddag ute!

Add yours

  1. Vädret är ju fantastiskt. Vilken härlig utflykt ni gjorde. Ska hämta mitt barnbarn i morgon på fsk så får väl hitta på något

  2. Härligt att vara ute med småbarn och leka i sandlådan, de brukar tycka det är jättekul.. hoppas det går bra med din skrivuppgift..är en roligt att gå skrivarkurser och man lär sig mycket

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: