En förmiddag ute!

Efter frukost begav vi oss iväg till Valla gård inne i Linköping. Det är ett så mysigt ställe med massor av djur att titta på, fina gamla byggnader och härlig natur! Vädret var dessutom underbart🌞 Helt fantastiskt väder i slutet av september! Det blev mycket gungning och har en superbra gunga som med en bebissits och en sits för större barn/vuxna så man gunga tillsammans! Vi avslutade förmiddagens utflykt med att en fika i solen hemma vid sandlådan.

Nu har jag gått igenom de tre första lektionerna på min skrivarkurs så nu är det dags att börja med första inlämningsuppgiften. Jag har redan fått mycket bra tips som jag hoppas att jag kan lyckas använda på bästa möjliga sätt 😊✍️

Jag känner att den här lediga veckan springer iväg alldeles för fort. Önskar att jag kunde stanna tiden så jag kunde njuta lite till. Och nej, det har inget att göra med att det är min sista dag som 25 åring😅

13 kommentarer på “En förmiddag ute!

  1. Åh det är verkligen så mysigt där 😍 och vädret har ju varit helt fantastiskt, bara att njuta 🙂

  2. Vädret är ju fantastiskt. Vilken härlig utflykt ni gjorde. Ska hämta mitt barnbarn i morgon på fsk så får väl hitta på något

  3. Härligt att vara ute med småbarn och leka i sandlådan, de brukar tycka det är jättekul.. hoppas det går bra med din skrivuppgift..är en roligt att gå skrivarkurser och man lär sig mycket

  4. Vilken härlig dag ni har haft, önskar att vi kunde ha haft lite mer sol men här är det bara blås och småskurar🍁

  5. Ser så mysigt ut! Älskar att strosa runt bland fina ställen, natur och fina djur. Sån härlig känsla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: