26-års dagen

Tänk vad mycket man hinner med i livet på 26 år! Skola, utbildning, jobb, vänner, sporter, resor och familj. Jag är faktiskt lite imponerad av vad jag hunnit med hittills i livet. Utbildat mig, bytt stad, fått fast jobb, seglat i Kroatien, sprungit hinderbanelopp, bott och renoverat en lägenhet, byggt huset vi bor i, gift mig med mannen i mitt liv, fått ett helt fantastiskt barn och väntar nu nästa ♥️ De här bara en bråkdel av allt men det känns så overkligt och mäktigt att se tillbaka på allt man varit med om. Japp, jag är lite nostalgisk idag men jag tycker det är viktigt att man ibland ser tillbaka på allt man åstadkommit i livet 😊

Min 26-års dag

Idag blev det sovmorgon för hela familjen, och efter det familjefrukost. Efter det lite allmänt fix innan vi åkte iväg till Brunneby Gårdmusteri och åt lunch på deras restaurang. Riktigt gott och mysigt var det 😊

Melissa var riktigt trött på vägen hem så jag fick hålla henne vaken i bilen för att hon inte skulle somna. Det är inte så lätt att flytta henne från bilen till sängen😅 Men hon slocknade direkt i sin säng sen. När hon vaknade med det äppelpajs fika med hemgjord vaniljsås 😋 Det passade alldeles utmärkt till mitt egna äppel-och myntate. Melissa fick en egen liten paj men självklart ska hon också få vara med att fira. Jag fick några nya böcker som jag verkligen ser fram emot att läsa, lite små kryddburkar som jag kan ha i köket och en ny ugnsform.

Dagen har varit fylld med grattis meddelanden både från nära vänner, familj, kollegor, Facebook vänner och diverse butiker som man är medlem i. Nu blir det att fortsätta att spendera dagen med familjen. För det är väl ändå det bästa med födelsedagen, att få spendera den med dem om man tycker om 🥰

Hoppas ni får en fin fredagskväll!

14 thoughts on “26-års dagen

Add yours

  1. Åh men ett supergrattis! Förstår att du känner dig nostalgisk! Hoppas du vaknar med ett leende på läpparna efter en superdag! Det förtjänar du!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: