Slut på semesterveckan

Idag vaknade vi upp till dimma med lätt regnstänk. Det var verkligen höst i luften 🍁 Men jag kan inte klaga på vädret denna vecka då vi varit. De har varit soligt och fint nästan alla dagar 🌞

Det blir inte alltid som man tänkt sig

När vi ansökte om semester för denna vecka då var planen att vi skulle åka och segla i Kroatien med mina föräldrar på deras båt. Men med tanke på coronan och graviditeten så bestämde vi oss för att vara hemma istället. Mina föräldrar åkte ändå. Och nu i efterhand så var det väldigt skönt att vi inte följde med. Det har både varit åska och storm en del nätter. En dag när de skulle åka till en mer skyddad hamn så gick deras motor sönder så de var tvungna att segla i de två meter höga vågorna🌊 Jag blir inte särskilt hispig av mig men tanken på att ha med Melissa på en segelbåt när det åskar och blåser ordentligt gör mig faktiskt lite orolig! Även om man förstås saknar frihetskänslan av att segla och de fantastiska vyerna.

Vi har haft det riktigt skönt här hemma med lite småutflykter, födelsedagsfirande och bara umgås och äta gott 😋 Vi har kopplat av helt enkelt. Joakim har fått hålla på med sitt bilprojekt och jag har både läst och skrivit ✍️ Det har inte gått någon nöd på oss! Jag har lyssnat på kroppen och tagit det lugnt. Så den här veckan har foglossningen inte alls varit så hemskt besvärlig. Visst har den känts av när jag stått upp för länge eller gått en längre sträcka men jag har kunnat anpassa mig efter det för att slippa vara soffliggandes.

Nu väntar en hel arbetsvecka med bland annat nästa ultraljud så vi får se lillsyskonet igen♥️

Hoppas att ni alla har haft en bra helg och hoppas ni får en toppen vecka!

20 thoughts on “Slut på semesterveckan

Add yours

  1. Vilken tur att ni valde att stanna hemma – tror det var ett klokt val. jobbigt när motorn går i sönder och det är höga vågor – nej ush och fy men annars är det säkert helt fantastiskt. men spännande med ultraljud snart det är ju det bästa. Ha en fin kväll

  2. Smart av er att stanna hemma och att kunna se positivt på det hela. Och så här med facit i hand så var det nog väldigt smart, jag hade kanske också blivit lite nervös över att ha med mig lilltösen på en sådan resa.

      1. Så synd med dina föräldrar det var smart val att stanna hemma ❤️

  3. Åh vad läskigt (men samtidigt spännande) det lät med seglingen! Hoppas de mår bra trots dåligt väder och oroligt vatten! Det måste kännas superskönt att ha stannat hemma denna vecka, det förstår jag!

  4. Klokt val att stanna hemma, tråkigt att dom skulle ha oväder när dom kom dit. Hoppas dom hade en bra resa för övrigt. Härligt att ni gjorde lite dagsutflykter 😊

  5. Jag hade inte ens gett mig ut på vatten om jag fått betalt för det -tyvärr blir jag sjösjuk och mår mest dåligt. Korta utflykter klarar jag av men skulle aldrig klara att segla eller vara på vatten så länge. Men det ser ju mysigt ut så jag kan tänka mig att ni som inte har mina problem älskar att vara ute på sjön/havet. Ha en fin arbetsvecka!

  6. Usch då det låter inte roligt. Förstår att det var skönt att ni stannade hemma istället. Det är ju skönt med ledighet iallafall 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: