Summering av september

Idag är det första oktober så då passar det väl bra att summera september🍁

Septembers bästa

Vi har haft fantastiskt väder större delen av september men det bästa måste nog vara semesterveckan vi hade förra veckan. Det var välbehövligt och så mysigt att bara få umgås hela familjen under dagarna!

Septembers sämsta

Det måste nog tyvärr vara mitt mående. Illamåendet håller fortfarande i sig och foglossningen blir värre och värre. Tyvärr börjar detta även påverka psyket. Har noll motivation, känner mig oduglig och vissa dagar vill jag bara ligga kvar under täcket, gråta en skvätt och tycka synd om mig.

Septembers trevligaste

Det var nog de två födelsedagskalasen för Joakim och mig där vi fick träffa våra familjer. Melissa fick även passa på att umgås med sin kusin 😊

Septembers roligaste

Det måste nog vara alla gyllene ögonblick med Melissa! Som när hon ska läsa saga för sin katt😅 Sen att också få se lillsyskonet igen var också riktigt roligt!

Septembers åttagande

Jag började ju läsa en skrivarkurs i början av september. Första inlämningen och jag väntar på respons innan jag går vidare. Men jag får mycket tips om hur jag ska tänka för att förbättra mitt skrivande, så det känns jättekul!✍️

Septembers bästa inköp

Får jag räkna böckerna som Joakim köpte mig i födelsedagspresent? 😅 Annars måste jag nog säga garderoben till den tredje sovrummet

Joakims ord om september

Asfalt, semester och mycket tårta! Att hans egenbyggda bil gick igenom första besiktningen var också en höjdpunkt!

Nu laddar vi för en bra oktober!🍁

10 thoughts on “Summering av september

Add yours

    1. Låter som att du har haft en kanon månad i september hoppas oktober med blir lika bra😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: