Efterlängtad helg

Äntligen helg! Jag har jobbat varje dag denna veckan och min kropp är helt förstörd. Alvedon, liniment och en varm riskudde har varit min räddning för att ens kunna röra mig. Men idag kommer det tyvärr inte bli mycket gjort för min del då jag ska låta kroppen vila. Det är inte långt kvar nu, sjukgymnast på måndag och läkarbesök på torsdag!

I torsdags var jag riktigt sugen på att baka kanelbullar, så då trotsade jag mitt bättre vetande om att bara vila efter jobbet och bakade tillsammans med Melissa. Jag kunde knappt stå upp efteråt men goda blev bullarna iallafall😋

Jag brukar köra receptet dom finns Ica.se Jag tycker att de bullarna blir riktigt luftiga och goda😍

Joakim har lagt ut en av hans svarvar och en fräs till försäljning och det kommer en och köper svarven nu på förmiddagen så det är jättebra! Så han och Melissa får vara ute i garaget. Jag ska däremot ta ett långt bad och bara låta kroppen återhämta sig så gott det går🛀

Har ni några helgplaner? 😊

16 thoughts on “Efterlängtad helg

Add yours

  1. Men ja tack.. Min adress är.. Skickar du😅 bullarna såg riktigt goda ut. Själv har jag lyckats en handfull gång med goda bullar😅 tid tar det också. Ha en fin kväll⭐

  2. Låter underbart med det där badet i lugn och ro…du gör helt rätt i att bara försöka vila nu även om det kliar i fingrarna att göra saker. Bullarna såg supergoda ut….hade tänkt baka men maken älskar dem och äter alldeles för många så köpte tre stycken i stället (som inte var så goda)

  3. Usch vad jobbigt att du har så ont. Men mysigt att ni kunde baka lite bullar iallafall 🥰

  4. Kanelbullar är ju så himla gott! 🙂 Brukar också använda ICA’s recept på nästan allt nytt som jag vill baka eller laga.

  5. Tänkte smita ner på pressbyrån idag och köpa bullar. Orkade verkligen inte baka, och vet att jag bara äter om jag har för mycket hemma.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: