En lugn bulldag

Idag är det kanelbullens dag så självklart fick det bli varsin bulle till fikat, precis som för många andra idag😋

Idag har det också varit en lugn dag för min del då jag ha fått spendera större delen av dagen i soffan med en bok📖 Det har kliat en hel del i fingrarna men så fort jag tänkt göra något så sätter kroppen stopp för det. Jag får se om jag klarar av att gå till jobbet imorgon.

Men nu till en mer glädjande nyhet; Joakim fick en svarv såld igår 😊 Han hade inget behov av den längre och tänkte istället uppgradera den andra lite mer. Nu får vi bara hoppas att även fräsen blir såld!

Förhoppningsvis blir nästa vecka bättre än denna har varit! Önskar er alla en fin vecka😊

13 kommentarer på “En lugn bulldag

  1. Många som äter kanelbullar idag men inte vi faktiskt. Vi åt tårta och annat gott istället 😋

  2. Visst är det en fantastisk känsla när man blir av med något man längre inte är i behov av👏

  3. Jag vill också baka bullar ,undra om jag orkar med de idag haha

  4. Vi hade en konstig dag eller jag hade. Var med T på gympatävling men utan publik så vi fick snällt kika på livestream i bilen. Så blev det bullar såklart

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: