En lugn bulldag

Idag är det kanelbullens dag så självklart fick det bli varsin bulle till fikat, precis som för många andra idag😋

Idag har det också varit en lugn dag för min del då jag ha fått spendera större delen av dagen i soffan med en bok📖 Det har kliat en hel del i fingrarna men så fort jag tänkt göra något så sätter kroppen stopp för det. Jag får se om jag klarar av att gå till jobbet imorgon.

Men nu till en mer glädjande nyhet; Joakim fick en svarv såld igår 😊 Han hade inget behov av den längre och tänkte istället uppgradera den andra lite mer. Nu får vi bara hoppas att även fräsen blir såld!

Förhoppningsvis blir nästa vecka bättre än denna har varit! Önskar er alla en fin vecka😊

detkaosvikallarvardag

13 kommentarer på ”En lugn bulldag

  1. Vi hade en konstig dag eller jag hade. Var med T på gympatävling men utan publik så vi fick snällt kika på livestream i bilen. Så blev det bullar såklart

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: