Okategoriserade

Då har vi passerat halvvägs!

Idag har nog varit en av de bättre dagarna för mig på länge. Trots att det har regnat hela dagen. Jag började med att göra de övningarna som jag fick av fysioterapeuten igår. Vilket kändes väldigt bra😊 Hon sa åt mig att jag skulle undvika att gå promenader så jag får försöka aktivera mig på andra sätt 😊 Självklart ville även Sixten mysa lite i sängen på morgonen och lyssna på regnet som smattrade mot rutan.

En gammal bild på Sixten när han bäddar ner sig i sängen😅

Dagens att göra var att ta hand om tvätten och även lägga in resten av bebiskläderna i garderoben. Gravidkläderna fick också komma fram så att de finns när jag inte längre kan ha mina vanliga kläder. Vi har ju trots alls passerat halvvägs av graviditeten 🙌 Nu hoppas jag bara att illamåendet ger med sig lite mer!

Jag har fått svar nu på min första inlämning som blivit godkänd. Det jag verkligen gillar med kursen är att läraren ger väldigt mycket och bra feedback 😊 Så nu är det bara att gå vidare med lektionerna. Det är tur att jag har kursen att hålla på med nu så att jag inte börjar klättra på väggarna här hemma.

detkaosvikallarvardag

4 kommentarer på ”Då har vi passerat halvvägs!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: