Då var lugnet tillbaka

Idag var det tillbaka till förskolan för Melissa efter en hel vecka hemma. Jag tror ärligt talat att det var skönt för hennes del också. Jag kan omöjligt vara så värst roligt just nu när jag inte orkar med så mycket 😅

Det fick bli en tidig morgon då de kom och bytte elmätare idag. Under tiden som strömmen var borta passade jag på att göra de övningarna som jag fått från fysioterapeuten. Efter det blev det en mysfrukost med smoothie 🍓🍌

Jag har fått ordning på resten av de papper som låg på mitt skrivbord vilket var väldigt skönt. Jag gav mig på att vattna blommorna och efter det fick det bli soffan med lite serier. Jag kan erkänna att man blir rätt så less på att känna att man inte orkar någonting😓 Men jag är riktigt glad för all den positiva responsen som jag fick på gårdagens inlägg om att göra en bakskiva av en klinkerplatta. En granne undrade om vi hade någon mer platta över som dem kunde få och jag vet några till som göra samma sak. Vilket känns riktigt kul 😊

Jag har försökt planera lite vad jag ska göra under veckan så att jag inte blir för uttråkad. Här är lite av de saker som jag tänker underhålla mig med:

 • Fixa bilder för framkallning
 • Lunch med Evelina på onsdag, komma iväg och träffa henne är en höjdpunkterna under tiden jag är hemma🙌
 • Gå igenom lektion 7 i författarkursen
 • Hitta ett hotell i Helsingborg. En helg i november ska mina föräldrar vara barnvakt åt Melissa så jag och Joakim får lite egentid innan nästa kommer. Och då är vi intresserade av att åka till Helsingborg. Någon som har något tips på vad vi kan göra där?😊

16 thoughts on “Då var lugnet tillbaka

Add yours

 1. Vad skönt för henne att komma tebax till förskolan och leka lite med kompisar, gött att ha lite planerat under veckan , lunch på onsdag låter trevligt. Ha en fin kväll nu kram

 2. Har du några bra serietips?
  Hittade du något hotell? Har ingen aning om prisklass eller så, men hotell V är ett trevligt litet hotell som ligger mitt i centrum och som har en trevlig restaurang/bar.
  Hm, det beror lite på vad ni vill hitta på?
  Kryssmenyn på Le Cardinal är en trevlig grej. En restaurang som funnits urlänge och jag jättegod mat! Att spela shuffleboard är en kul aktivitet som passar alla. Bra bord på O Learys. Har inte varit där på jättelänge, men Ebbas fik på Bruksgatan är ett kul ställe med gigantiska kakor, om ni gillar att fika, eller käka varma mackor.
  Det var ju riktigt kul att försöka komma på saker att göra i sin egen stad 🙂 Ska fundera lite mer!

 3. Nu vet jag inte om min kommentar åkte iväg eller inte. Men det jag ville säga var att ni ska mysa, njuta och ta vara på den egentiden ni får innan bebis nr 2. Helsingborg är en vacker stad

 4. Att gå hemma med en trött mamma är aldrig roligt. då är det bättre att leka av sig på förskolan ett par timmar istället.

 5. Så skönt för henne att få åka och leka av sig lite. Själv vart vi hemskickade i dörren imorse 😔 lite överseende kan tyckas behövas när man kommer utifrån minusgrader och snörvlar till

 6. Ja det var säkert skönt både för dig och hemma att hon gick till förskolan. Hur går det med övningarna? Hjälper dom?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: