Ta hand om ditt hem – ha en villaförsäkring

I ett annonssamarbete med villaförsakring.se”

Sommaren 2018 flyttade vi äntligen in i vårt nybyggda hus. Efter flera månader av hårt arbete, långa dagar och mycket planering så var det skönt att äntligen få lägga ner verktygen och flytta in lådorna. Det var en så overklig och härlig känsla. Att se det som vi längtat och jobbat så hårt för var klart. Vårt alldeles egna hus. Vårt hem. Ett hem är en plats som man trivs på och känner sig trygg. För oss är det naturligt att skydda något betyder så mycket för oss. Att ha ett eget hus är något som vi drömt om och kämpat länge för.

Hitta rätt villaförsäkring

Att ha en villaförsäkring ger husägaren trygghet ifall det skulle ske en olycka eller bli skador på villan. Det kan till exempel vara bränder, översvämning, skadedjur, vattenskador eller skador på tomten. En försäkring förhindrar inte olyckor eller skador från att hända men det kan täcka kostnader som uppstår för reparationer. Att hitta rätt försäkring för villan kan kännas som att leta efter en nål i en höstack. Det finns flera olika försäkringsbolag som erbjuder en rad olika villaförsäkringar med varierande premier. Att jämföra olika villaförsäkringar på villaförsakring.se kan hjälpa dig att bestämma vilken villaförsäkring som passar er villa, behov och plånbok bäst. Där kan du även läsa vad det är för skillnad på villaförsäkring och en vanlig hemförsäkring, tilläggsförsäkringar, vad som brukar ingå i en villaförsäkring och vad som inte gör det. Om du inte är nöjd med den försäkringen du har idag så är det enkelt att byta. Ibland är det bra att jämföra mellan olika försäkring för att se till att du har den försäkring du får mest ut utav.

Försäkringspremien

Försäkringspremien påverkar hur mycket pengar som du får om olyckan är framme. Ju högre månadspremie desto högre belopp har du rätt få ut när olyckan händer. Det du behöver bestämma är vilket skydd som du tycker är värt att betala för och vad du får ut för pengarna.
Några faktorer som påverkar premien:
-typ av villa och dess storlek, ålder och värde
-adressen och bostadsområde
-antal våtutrymmen och sidobyggnader.
Om du har andra försäkringar hos samma bolag så kan du få ett rabatterat pris.

Har ni jämfört villaförsäkringar?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d