Fotona har kommit!

Idag var det dags för min och Evelinas veckodejt😍 Idag var vi hemma hos henne där och åt kladdkaka. Det är alltid roligt och träffa henne. Jag höll nästan på att missa att min parkering gick ut 😅 insåg det när det var typ fem minuter kvar. Då hade vi suttit och pratat i nästan fyra timmar om allt mellan himmel och jord 😀 Efter det var det bara att åka hem och äta lite snabbt innan det var dags att hämta Melissa på förskolan.

Idag kom även de kort jag beställde förra veckan så nu har jag lite jobb framför mig med mina fotoalbum 😀 Ett är till Melissa, ett är ett separat för vårt bröllop och ett för mitt och Joakims liv ihop. Så nu ska det klippas, klistras och pysslas. Förhoppningsvis blir så bra som jag tänkt mig.

Personligen så tycker jag att man tittar mer på kort om de är i ett fotoalbum än om de ligger i en mapp på datorn. Och jag tror att Melissa kommer uppskatta ett eget album sen när hon blir äldre 🙂

Brukar ni titta på bilderna på datorn eller framkallar ni dem?

7 thoughts on “Fotona har kommit!

Add yours

  1. Så roligt att fixa och trixa med sina foton och ha de i album. Är alldeles för dålig på att framkalla mina bilder, borde också göra såhär:)

  2. Tiden går fort när man har roligt 😊
    Jo visst blir det att man tittar på foton mer när de finns i ett album än typ på datorn

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: