En dag ur balans

Dagen började bra med en tidig morgon med en lugn frukost och lite fix med ett artikeljobb. Efter det tog jag fram gummibanden från förrådet. Även om jag inte ska belasta bäckenet mer än nödvändigt så kan jag fortfarande träna överkroppen med hjälp av gummiband. Hantlar är inte alltid ett alternativ just nu, men det känns bra att kunna träna lite iallafall.

Tyvärr fick jag ångra att jag tog ut mig för förskolan ringde och bad mig hämta Melissa för hon hostat under morgonen. Så det var bara hoppa in i duschen och hämta henne. Sen hon kom hem har hon inte hostat en enda gång. Däremot har hon varit full av energi vilket jag var helt utan 😓 Självklart ville inte den lilla damen sova något heller. Hon höll på att somna och jag gjorde misstaget att försöka lägga henne i sängen vilket hon absolut inte ville. Efter det var det full rulle igen.

Som ni säkert förstår så blev den här dagen inte alls som jag tänkt. Jag har hittat min rytm om dagarna med vila och aktivitet. Och när den rubbas hamnar jag ur balans. Planen var att träna, fixa lite med fotona som kom igår och vila. Men jag såg till att vår avokadoplanta att fick en ny plats i en av Joakims egengjorda krukor.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

11 thoughts on “En dag ur balans

Add yours

  1. Det är extra hårt nu på förskolorna och det är väl bra i dessa tider. Skönt att hon inte blev riktigt sjuk iaf, men förstår du behöver din tid också nu.

  2. Tråkigt att din dag inte blev som du tänkt & att du fick hämta barn i stället och ställa om.
    Men det är väl typiskt att barn blir pigga, när de egentligen behöver sova!
    Hoppas du får en bättre dag idag.

  3. Ett sånt rött band hade jag när jag var gravid senast och tränade upp bäckenet med. smarta faktiskt. Trist att du inte fick en dag som du hade behövt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: