Fotofix och inget Helsingborg för vår del

Eftersom Melissa blev hemskickad från förskolan igår så fick hon vara hemma idag. Hon började hosta lite på kvällen igår och har hostat lite under dagen idag så det var rätt beslut. Och tack och lov så bestämde sig Joakim för att vara hemma och vabba. Den här dagen har jag varit lång ifrån på topp kan jag erkänna. Trött, hängig, lite halsont och konstant smärta oavsett vad jag gjorde. Ingen rolig dag med andra ord. På förmiddagen var Joakim och Melissa ute och plockade undan våra utemöbler, tvättade bilarna och satte upp en ljusslinga. Jag höll mig inne och sorterade foton på datorn så jag får lite struktur på dem. Det tar ju sin lilla tid men det är smidigare sen när man väl letar efter en bild. Jag fick även lust att sätta in några av bilderna i vårt bröllopsalbum ❤️

Inget Helsingborg för oss

Tyvärr så avbokade jag även hotellet i Helsingborg efter att jag och Joakim pratat om de nya restriktionerna i Skånes län. Vi tyckte det kändes dumt att åka dit när de uppmanar folk att inte gå i butiker eller träffa andra än de som bor i samma bostad. Lite synd då vi var riktigt sugna på att åka dit, men jag tror inte staden försvinner så snabbt så vi hinner nog besöka den ordentligt så småningom 😊 Vi tänkte ut en annan stad att åka till men restriktionerna har skärpts där också. Så det blir inget med det. Jag kan lugnt säga att jag precis som många är riktigt trött på det här nu! Men det är bäst att förhålla sig till restriktionerna om vi vill att det ska få ett slut någon gång! Samtidigt så vill vi gärna få lite egentid ihop, så vi tänker fortfarande låta mina föräldrar vara barnvakt men istället ta en dag i Jönköping. Än så länge har restriktionerna inte skärpts där. Men tanken av att kunna gå ut och äta tillsammans i lugn och ro känns riktigt lockande och behövligt. Förhoppningsvis kommer vi kunna göra det iallafall 😍

14 thoughts on “Fotofix och inget Helsingborg för vår del

Add yours

  1. Det var nog ett bra beslut ni kunde ta, tråkigt dock det förstår jag men man vill ju inte åka till ett ställe som dom skriver att inte åka till. Men helt ärligt när ska detta sluta jag orkar inte detta mer nu

  2. Tråkigt att ni inte mår så bra. Lika bra att stanna hemma nu när det börjar öka igen. Hoppas ni får en bra helg ändå.

  3. Många barn är hemma nu, Har varit med mitt barnbarn i två dagar för att mamman ska slippa vabba. Nu var det nog något tillfälligt bara, men ändå,
    Vi ska åka till Falkenberg, nästa helg, men verkar som om dom delat upp allt så bra, Vi har kvällspa och upplever inte att det är trångt där i vanliga fall också.

  4. Du, jag och alla andra är nog väldigt trötta på det här😌 vi har bokat en spa natt i närliggande kommun och hoppas på att få komma iväg och andas den 15/11. Ha en fin dag🍁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: