Tidigt farsdagfirande

Idag bar det av till Barnarp utanför Jönköping för att fira farsdag med Joakims föräldrars och bror. Senast vi träffade dem var i september så det var verkligen dags nu 😊 Vi kom dit tidigare än vi först planerat men det gjorde inget för då fick vi ju mer tid att umgås. Man vet ju inte hur länge det dröjer tills nästa gång nu när läget är som det är.

Hans föräldrar hade även varit så snälla att köpa lite kläder åt Melissa när de var i Ullared. Så nu har hon lite mer kläder i storlek 86 vilket är superbra då en del kläder i storlek 80 börjar bli lite små. Det går ju åt en hel del kläder numera när de ska ha både hemma och på förskolan, dessutom så ligger det nästan alltid lite kläder i tvättkorgen😅

Det blev prat, lek, god mat, tårta och en hel del bollkastning. En bra lördag med andra ord även om jag var riktigt trött efter det en natt med dålig sömn.

Imorgon fortsätter vi med vårt egna lilla farsdagfirande här hemma 😊 Vi ska träffa mina föräldrar nästa helg så då får vi fira min pappa lite istället för att klämma in allt på en helg.

Kommer ni fira farsdag imorgon?

14 thoughts on “Tidigt farsdagfirande

Add yours

  1. Det är så viktigt att kunna träffas, trots viruset. Vi kanske bara får göra det på ett lite annat sätt, men du verkar ändå ha koll. Tror det är mycket farligare att stänga in sig. Ullared är en guldgruva då det finns barn med i bilden. Tycker deras bassortiment är extremt prisvärt. Kläder slits och blir smutsigt i den åldern, så varför köpa dyrare än så?

  2. Ja, vi kommer att fira fars dag härhemma i dag, det blir torsk till middag som är makens favoriträtt och sen lite tårta till eftermiddagen eftersom han är en riktig tårtälskare. vare sig han eller jag har någon pappa kvar att fira

  3. Så mysigt att ni kunde träffas och fira lite 😊 snällt att de köpte lite kläder. Kan tänka mig att det går åt en hel del 😄

  4. Härligt med lite kläder till dottern, det behövs för de växer ju hela tiden, vi ska också fira fars dag här idag i liten skala. Såg ut som ett trevligt firande igår i alla fall

  5. Vi kommer fika här hemma för R som är barnens far. Men ska sanningen fram tycker jag inte om varken mors eller fars dag för de känns så påtvingade att man ska ge och köpa att det förväntas och man sedan gör en kommers på alla dessa dagar. Då tycker jag bättre om typ alla hjärtans dag som egentligen den bygger på samma sak men där är det mer friviligt osv.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: