Produktiv förmiddag och kladdkaksmuffins

Förmiddagen har varit produktiv. Efter att mest bara legat i soffan de senaste dagarna så hade jag äntligen lite mer energi. Så förmiddagen gick åt att skriva lite artiklar och produktbeskrivningar, slagit in Joakims farsdagspresent, vattna blommor och fixat tvätten. Jag håller på att rensa ut lite av de blommor vi har hemma som inte riktigt är så fina längre och kan behöva bytas ut. Dessutom har jag fått hålla mig i fingrarna för att inte börja julpynta redan. Jag vet inte varför men detta året vill jag få det riktigt mysigt och juligt här hemma. Det kanske blir lite så när man spenderar dagarna hemma 😅 Men jag är lite idéer som jag ska se om det blir något utav.

Kladdkakans dag

Imorgon är det kladdkakans dag, och eftersom vi har planer på att fira farsdag imorgon med Joakims familj så kommer inte vi vara hemma. Därför tänkte jag att vi kunde lyxa till det idag istället med att baka kladdkaksmuffins med hallon 😍 Så enkelt och gott!

Och jag provsmakade en och var sedan tvungen att lägga undan dem andra så att jag inte skulle äta dem också. Baka när man är gravid kanske inte alltid är det bästa 😅 Det finns en risk för stort bortfall av alla godsaker!

Hoppas att ni får en trevligt fredag♥️

27 thoughts on “Produktiv förmiddag och kladdkaksmuffins

Add yours

  1. Gött med lite mer energi och vad mumsigt med kladdkake muffins…känner igen det där med att man måste stoppa undan lite annars trycker jag och ungarna i oss allt. Trevlig helg

  2. Tack för påminnelsen om kladdkakansdag. Tilda är mästare på att baka det så då får hon allt ställa upp och baka, eller hur? Gott med hallon till choklad. Ha en fin kväll

  3. Ja..vi är inne på temat kladdkaka till fars dag vi med..Ska baka imorgon dock..Men hallon lät gott dock brukar jag göra min dubbel med hälften vit och hälften mörk choklad och toppa med färska bär och grädde..Men muffins är gott det med

  4. Ha ha förstår att det kan försvinna kakor när ser ut som de…verkade supergoda. Själv kan jag inte skylla på graviditet dessvärre, får försöka hålla fingrarna i styr ändå.

  5. Vad skönt att du har haft mer ork och kunnat fixa lite hemma. Jag väntar med julpyntet till advent..
    Så gott med kladdkaka 😊

  6. Kladdkakemuffinsen ser galet goda ut. Skicka gärna över en plåt! 😁 Skriva artiklar och produktbeskrivningar… Det låter som att du är seo-skribent typ. Hoppas textproduktionen gick bra!

  7. Kladdkakemuffins är ju så gott! Vi ska äta kladdkaka idag och det ser jag fram mot. Jag har blivit galen i choklad. Det som jag inte gillat förut…

  8. Hade ingen aning om att det var kladdkakansdag idag men det är ju så gott med kladdkaka så förstår att du var tvungen att lägga bort dem 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: