Första natten i den stora sängen för fruktmonstret

Så hur gick det med Melissas nya säng?

Det gick faktiskt väldigt bra! Hon ville leka i den större delen av eftermiddagen/kvällen igår. Hon ramlade ned en gång innan vi hunnit få dit skyddet i fotänden. Vi flyttade även in pallen så nu kan hon ta sig både upp och ned i sängen själv.

Om hon faktiskt sov i sängen inatt har vi ingen aning om 😅 hon var lite stökig innan hon kom till ro i sovrummet. När vi har lagt Melissa brukar vi gå ut direkt ur rummet för annars somnar hon inte. Och vi går bara in igen om hon skrikit i 15 minuter för då vet vi att hon inte kommer somna. Vi hörde hur hon småpratade där inne innan hon tillslut somnade. När jag skulle gå in till henne idag så stod hon redan och väntade på mig vid dörren 😂

Tyvärr blev det inget tandläkarbesök för Melissa idag då det inte gått två dagar sedan hon senast hade symtom på sin förkylning. Men idag har hon inte visat några symtom hittills, näsan rann inte ens när vi var ute och gungande! Så förhoppningsvis kan hon få gå till förskolan imorgon 🙂 Det fick bli lite fruktstund i soffan efter vi varit ute så jag kunde få vila kroppen lite.

Det är helt otroligt vilket fruktmonster vi har 😅 Jag fick en halv satsumas medan hon klämde i sig 2 och en halv😂 Men samtidigt är det ju skönt att hon är så förtjust i både frukt och grönsaker istället för annat👍

16 thoughts on “Första natten i den stora sängen för fruktmonstret

Add yours

  1. så skönt att höra att det är fler som gör som vi gjorde vid nattningen. De flesta av mina vänner gick och la sig tillsammans med barnen och låg tills de somnade….och det fick de göra läääänge…och de tyckte jag var en hemsk mamma…men våra barn har alltid varit trygga i sina sängar (som aldrig var något straff om de varit busiga). Skönt att hon gillar frukt och grönt..så mycket bättre än annat

  2. Så bra att det går bra och de blir så stora snabbt då de får ny säng och större säng, jag kände att jag knappt hajade då när hon väl skulle ligga eget rum egen säng

  3. Det låter ju jättebra! Hon känner sig säkert stor nu 🙂
    Superbra med ett fruktmonster! Vi har ett fruktmonster och en som knappt tittar åt frukt alls 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: