Ett till check på listan och minipajer

Idag började jag med frukost och lite styrketräning tillsammans med sjukgymnastiken. Så nu kan jag checka av de två träningspassen för denna vecka. Efter det så blev det julklappsinslagning. Nu är det bara några enstaka vi väntar på ska anlända sen är alla julklappar inslagna och står i sina kassar och väntar på julfirandet. Som jag sa till Joakim igår, fördelen med att slå in julklapparna såhär tidigt är att han kommer vara lika förvånad som alla andra vad som är i paketen. Hans minne är inte det bästa 😅

Ikväll blev det minipajer till kvällsmat. Perfekt när vi vill ha lite olika saker i pajerna. Det är som att göra en vanlig paj men att göra dem i en muffinsplåt istället 😊

Eftersom det är torsdag så innebär det garagekväll för Joakim. Jag däremot ligger i soffan och försöker återhämta mig efter de senaste timmarna med en extremt irriterad och tjurig Melissa. När hon är sådan är det bara jag som gäller, vilket blir ganska utmanande! Jag hade tänkt sitta och skriva lite, men vi får se om jag får någon energi till det.

14 thoughts on “Ett till check på listan och minipajer

Add yours

  1. Visst är det skönt då julklapparna är färdiga? Minns fortfarande då man sprang runt i sista sekunden och till slut bara tog något för att. Nu har vi sagt att det blir mindre till de stora barnen, då barnbarnen kommit in i bilden. Min ena dotter har inga barn så där kommer vi lägga lite mer på.

  2. ja, minipajer är supersmidigt när man är sugen på olika sorters paj..lätt att fixa också. Alltid bra att slå in paket tidigt och särskilt i år är det ju bra att ha julklapparna färdiga innan det blir mycket julhandel

  3. Jag fixade fint för advent här hemma igår. Behöver bara fixa ännu en ljusstake då en gått sönder och sonen inte vill ha någon av de äldre vi har i gömmorna som är i ekfärg. Mumsigt med småpajer

  4. Men det är ju en bra idé att köpa julklappar lite tidigt om man är lite glömsk. Då kan man ju köpa klappar till sig själv också 🙂
    Vad skönt att ni nästan är klara, då kan ni njuta av december fullt ut utan stress!
    Trevlig helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d