Liten börjar bli stor

Idag har det varit riktigt kyligt ute, när jag gick upp vid klockan åtta var det -4 grader och frosten har legat kvar under hela dagen. Det ska vara minusgrader hela helgen vilket blir perfekt till första advent på söndag.
Äntligen fredag! Så har jag känt hela dagen trots att jag är hemma om dagarna. Men på helgerna får jag mer sällskap av Joakim och Melissa här hemma. Japp, det känns ganska ensamt emellanåt av att gå här hemma. Och imorgon har vi tänkt att baka lussekatter, gissa om jag är taggad för det! Har längtat hela veckan! Under dagen har pysslat med fotona som ligger i min projektlåda och snart är vårt bröllopsalbum klart. Det är fyllt med foton, hälsningar/råd/lyckoönskningar som gästerna skrev till oss och även en del av bröllopstalen. Jag kan erkänna att jag blev lite sentimental när jag läste igenom en del av dem igen. Jag tycker det blir riktigt kul att få allt samlat på samma ställe.

Liten börjar bli stor

Det känns helt otroligt när man tänker hur fort tider går. Hon sover i en stor säng och för varje dag som går kommer det mer och mer ord ur hennes mun. Tidigare i veckan kom bland annat momo (mormor) och blå. Numera vill Melissa sitta på en vanlig stol istället för en barnstol och dricka ur ett vanligt glas istället för en barnmugg. Hon hjälper till med att lägga in och ta ur tvätt ur tvättmaskinen, stoppa in disk i diskmaskinen och att städa undan sina leksaker (så länge man sjunger en viss sång).
Idag blev hon dessutom överlycklig när Bamako följde med till förskolan för att hämta henne. Sixten stannade på andra sidan vägen då han är lite mer skygg av sig. Jag fick slinka in snabbt genom hallen för att Bamako inte skulle följa med in i byggnaden. Hon är inte ett dugg skygg och kan gå in precis överallt! Men Melissa och Bamako följdes åt så fint på den lilla promenaden hem.

Under dagen har jag även läst ut den boken jag höll på med, och vips så beställde jag fyra nya böcker! Så nu kommer jag ha lite läsning framöver när de kommer. Är det någon som sitter på ett riktigt bra boktips så får ni gärna dela med er!

18 thoughts on “Liten börjar bli stor

Add yours

  1. Ja, tänk så fort tiden går … när man har barn märker man det speciellt mycket, men det är också så spännande att följa deras utveckling…. förstår att det kan bli ensamt ibland att gå hemma men oj vad jag längtar efter att få vara ensam hemma i bland…det händer liksom aldrig.

  2. Ja den där “bebis” tiden försvinner för fort, njut njut njut. Sen när syskonet kommer blir det plötsligt så annorlunda. Jag jobbar mkt hemma nu och jag saknar verkligen den sociala biten.

  3. Här har det också vart svin kallt hehe , och jag har vart nära att ramla flera gånger då det är så halt ute. förstår att det blir ensamt för dig emellanåt (jag älskar dock när jag får vara lite själv emellanåt) då får man styra tvn hehe

  4. Vart köpte du julkorten som du skrev om i tidigare inlägg? Haha fick hem nya böcker förra veckan. Högen med olästa böcker växer😂Men älskar böcker

  5. Men vad fint att få sällskap till föris! ❤ Jag rekommenderar starkt alla Lucy Dillons böcker. Otroligt avundsjuk på alla som inte läst henne än! 😉

  6. Dessa djur alltså. Hade en katt som alltid följde mig till bussen, och sen satt och väntade då jag kom hem. Vet att han varit hemma emellanåt men hade stenkoll på tiden då jag slutade.

  7. Det går verkligen så himla fort när de små snart ska bli storasyskon. Vi har precis på två dagars mellanrum 2 år på våra killar. William blev så stor på en gång när lillebror kom.

  8. Så söt hon är och ja, de växer verkligen fort, min lilla dotter fyller 1 år idag och hon utvecklas mer oc mer varje dag, de gillar att hjälpa till och känna sig stora. .Är så mysigt så ta vara på tiden. Senare blir det annorlunda för andra saker blir viktigare i deras liv.

  9. Så mysigt ni har det och så sött att kissen sitter med er, ja de blir stora fort. Nu har ju inte Bellis syskon, men jag kan jämföra då ko,pisar fått barn och jag ser hur stor vår blivit =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: