Två projekt avklarade

Idag är det mest en lugn dag här hemma. Jag fick till lite styrketräning på morgonen och småpysslat lite här hemma under dagen. Inte en särskilt händelserik dag. Det kom ett paket med filament till 3D-skrivaren så nu kan vi fortsätta tillverka hängen till gardinerna så vi får upp dem under veckan 😊

I helgen fick jag klart vårt bröllopsalbum. Nu är fotona, talen och alla grattiskorten samlade i albumet. Vi kollade igenom den tillsammans igår och blev lite nostalgiska. Så nu har den fått en plats i bokhyllan.

I fredagskväll passade vi på att sätta upp väggdekoren i det andra barnrummet. Kunde inte ta en bild då eftersom vi fortfarande inte har införskaffat en taklampa till barnrummet än. Det är en av till av sakerna som finns på att göra listan innan lillsyskonet kommer. Det börjar nog bli dags att fixa en syskonvagn också för rätt som det är så står vi där i februari med två barn😅

Vad är era veckoplaner?

19 thoughts on “Två projekt avklarade

Add yours

  1. Men vad mysigt att samla alla minnen från bröllopet i en bok. Det är sådant som man har glädje av för lång tid framöver. Kan tänka mig att det kändes speciellt att sitta och pyssla med.

  2. Vad roligt med ett fotoalbum, det är så sällan man tar sig tiden till det. Jag förstår att ni fick fina tankar och minnen. Min vecka består av jobb <3

  3. Sådana böcker är så roliga att ha. Speciellt de som inte är hundra seriösa utan man vågar skoja med sig själv lite Fint det blir för bebis nummer 2. så roligt att få fixa och dona

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d