Första december och fudge

Idag är det första december och tänk att det bara är 23 dagar kvar till jul! Känns det inte som att tiden går ganska så snabbt? Nu har den snön som kommit smält bort under dagen, vilket är synd eftersom det var mysigt och gjorde det mycket ljusare ute!

Idag har haft en fixardag här hemma och gjort sådana småsaker som man ofta bara skjuter på. Fyllt på tvålpumparna, tömt alla sopor, tagit ut kökssorteringen till garaget, rensat upp på köksbänken, vattnat blommor, tvättat och hämtat paket. Alla Melissas kläder i storlek 86 är nu namnmärkta så de inte försvinner på förskolan, det är ett litet projekt i sig kan jag säga 😅

Egen fudge

Jag gav mig på att testa göra egen fudge idag. Har inte gjort det innan men det var inte alls komplicerat 😊 Det är bara att tar väldigt lång tid för det att svalna men det är helt klart värt väntan på att smaka. Vanlig vaniljfudge blev det, och de blev så goda och lena i konsistensen!

Det kommer helt klart bli mer fudgetillverkning här hemma framöver. Jag tror inte att de kommer räcka fram till jul med tanke på hur förtjust Joakim var i dem😊 Men jag ska nog se till att vi kan ha lite fudge som julgodis i år!

15 thoughts on “Första december och fudge

Add yours

  1. Skönt att få undan saker som man liksom skjuter lite framför sig. Du får gömma fudgen, själv kokade jag saffrans kolor i helgen och de har jag gömt för mig själv. Stör de framme äter jsg hela tiden.
    Kram Kajsa

  2. Här har jag med städat lite idag. Blev att dammsuga lite skulle även behöva vattna blommorna som står i fönstret. Vad gott det lät med vaniljfudge 🙂

  3. Vad skönt att kunna göra eget godis. Om inget annat så är det kanske inte så dyrt 🙂

  4. Hemmagjort godis är så gott, Det måste jag ta någon helg. Tyvärr jobbar min man hemifrån och kommer inte åt köket på vardagarna.

  5. Mums vad gott! Detta ska jag prova i år – har aldrig gjort fudge innan! Annars brukar jag göra knäck och trillingnötter – de får jag dock gömma för hela familjen älskar trillingnötterna 😀

  6. Min man älskar fudge så jag tänkte jag skulle testa att göra det i år. Jag gillar tanken på fudge eftersom man så lätt kan tillsätta smak.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d