Snö och pulkaåkning

Idag var det 6:e januari och både Joakim och Melissa var hemma. Det har kommit lite snö med betoning på lite! Men vi passade på att åka lite pulka i vår lilla backe på tomten. Eller Joakim och Melissa for upp och ned för backen och jag hejdade på. Det är så underbart att få höra henne skratta och ropa wiiee när hon åker ner för backen – sann lycka! Som jag längtar tills jag kan vara med och leka ordentligt igen. Jag vill så gärna vara den där mamman som är med och leker med sina barn, umgås, hittar på saker med dem. Det viktigaste man kan ge sitt barn är trygghet, kärlek och TID enligt mig. Tycker det känns så hemskt när man ser föräldrar som är mer intresserade av sina mobiltelefoner än sina barn!

När vi kom in så började det snöa igen och har gjort det under resten av dagen. Så vid kvällspromenaden så var det betydligt mer snö❄️ Joakim sprang i cirklar med Melissa i barnvagnen när jag vaggade mig fram 😅 Och Melissa hade hur kul som helst!

Det är helt underbart att det är snö ute nu tycker jag. Det är ljusare, roligt för barnen att vara ute och leka i, naturen blir så vacker och på något sätt blir jag riktigt glad av att se snön❄️ Joakim är i extas att han kommer få köra snöslungan imorgon när han kommer hem från jobbet, han har tjatat om att han velat göra det i flera dagar så nu är det äntligen dags! 🙂

Har ni fått någon snö hos er?

21 thoughts on “Snö och pulkaåkning

Add yours

  1. snön gör verkligen så att man orkar bättre med vintern känner jag. Vi har fått ett par cm och just nu ligger temperaturen faktist på minus 15 grader där ute, härligt

  2. Att vara aktiv tillsammans med sina barn är ren glädje. Att höra det där bubblande skrattet i magen på sitt barn gör mig varm!

    Och vad är det med män och snöröjningsmaskiner? Ha ha!

  3. Men så mysigt med snö! Här var det lite lätt vitt på marken när vi vaknade i morse, men det töade lika snabbt igen. Jag önskar nog att vi kunde ha fått någon snöig dag i alla fall.

  4. Underbart med snö och pulka. Vad tyckte Melissa om att åka pulka? Våra barn älskade pulkaåkning men de har alltid varit utebarn som borde gått uteprofil på förskolan när de var små

  5. Vad härligt med snö! Det blir mycket ljusare och finare ute. Hos mig är det knappt någon snö och det lilla som kommer smälter bort 🙂

  6. Förstår att lyckan är stor. Vem minns inte då snön kom och man var liten. Hoppas det ligger lite nu också.

  7. Så mysigt att ha tillräckligt med snö så barnen kan leka i den, här är det bara ett jättelitet lager ovanpå grästopparna, lite tråkigt nu när det fortfarande är jullov..

  8. Håller så mkt med i det där om telefonerna. Attt man hellre vill hålla på med den än o va med sitt barn. Tror jag aldrig sätt min syster hålla på med mobilen före sin dotter .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: